Home Zanimljivosti BIVŠA SUPRUGA SAZNALA DA JANJUŠ ČEKA BEBU SA ANELI AHMIĆ: Ovo je...

BIVŠA SUPRUGA SAZNALA DA JANJUŠ ČEKA BEBU SA ANELI AHMIĆ: Ovo je bila prva Enina reakcija… (VIDEO)

1050
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Ovo je bila prva Enina reakcija…

Nastupio momentalni šok!

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, kako su potvrdili u rijalitiju, čekaju bebu, a rijaliti učesnik iz braka sa bivšom ženom Enom Senić ima ćerku Krunu.

Naime, kako otkriva blizak izvor za “Blic”, Ena je u šoku zbog saznanja da će njen bivši dobiti drugo dete.

– Ena je frapirana, ali donekle je i očekivala da će se ovo desiti. Isto je bilo i sa Majom Marinković ali na kraju ona nije htela da zadrži dete. Sa Aneli je očigledno ozbiljnija priča pa će morati sad da brine i o njoj i o bebi. Kaže: “Nek mu je sa srećom, ali Aneli nije žena za njega” – započinje izvor i nastavlja:

– Očajna je jer ćerku Krunu ne može da zaštiti od svih tih skandala. Iako uglavnom sa njom provodi vreme u prirodi i ne pali TV u kući, svesna je da će devojčica kad tad saznati šta se dešava jer će joj deca u školi preneti – priča izvor.

– Ena je nastavila dalje, ona već uveliko ima novog partnera koji o maloj Kruni brine kao da joj je otac, toliko je privržen… Ena je zaslužila ovakvog čoveka, nekoga ko će je gledati kao malo vode na dlanu, ona je žena za ceo život, ali očigledno da samo Janjuš nije znao da je ceni onako kako je zaslužila – tvrdi izvor.

Par izabrao ime za bebu

Pre izvesnog vremena, Janjuš i Aneli su razgovarali o tome kako bi hipotetički nazvali svoju bebu, ne sanjajući da će zaista doći do te situacije.

Ime značenja Leoni

Ime je nastalo od grčkog “Leon” ili latinskog “Leo” što u prevodu znači “lav”. Simbol je gordosti, hrabrosti i snage. Kalendarsko je ime. Takođe je i kratka forma imena “Leonhard” i “Leopold”, a čak 13 Papa do sada je nosilo ime Leo.

Podsetimo, u toku emisije ”Pretres nedelje” sa voditeljem Milanom Miloševićem, Aneli Ahmić je uradila drugi test, kako bi potvrdila svoju trudnoću.

– Doneo sam drugi test, ali ovog puta će Aneli i da umoči i zadrži u posudici, kako bi se Janjuš uverio – rekao je Milan.

– Još sam u šoku – rekla je Aneli.

– Pokazaću ti kako se radi – rekao je Milan.

– Tresem se kao pihtija – rekao je Janjuš.

– Šta je ovo – rekao je Janjuš.

– Je l’ bi voleo da drugi bude pozitivan i negativan – pitao je Milan.

– Pozitivan. Šta smo jedno drugom rekli – rekao je Marko.

– Ukoliko test bude negativan, Aneli će što pre uraditi analizu krvi – rekao je Milan.

– Test kaže da sam trudna – rekla je Aneli.

– Dve crte, dragi gledaoci. Aneli i Janjuš čekaju bebu. Ja prvi čestitam – rekao je Milan.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: