Home Zanimljivosti ČAK 5 SMRTNIH SLUČAJEVA: Najveće tragedije obeležile sedmu sezonu rijalitija Elita…

ČAK 5 SMRTNIH SLUČAJEVA: Najveće tragedije obeležile sedmu sezonu rijalitija Elita…

897
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Najveće tragedije obeležile sedmu sezonu rijalitija Elita…

Rijaliti Elita nije samo mesto zabave, već i scena na kojoj se prepliću sudbine, tuga i borba a priče ovih takmičara podsećaju nas na krhkost života.

Popularnost rijalitija Elita sasvim izvesno potiče od zanimljivih i intrigantnih dešavanja kojima ovaj format vrvi. Gledaoci se uz takmičare smeju, ali sa njima i pate, te im ta katarza često pomogne da zaborave svoje sopstvene probleme.

U Beloj kući, poznatoj raskošnoj vili u Šimanovcima, gde se održava popularno takmičenje “Elita”, boravi oko 50 takmičara. Njihove životne priče često su prepune emocija, gubitaka i teških trenutaka. U ovom članku iznosimo najpotresnije ispovesti takmičara koje su uzburkale javnost.

Anastasija Okolišan: Ispovest koja je šokirala javnost

Anastasija Okolišan, delom Rumunka i babica po struci, ušla je u rijaliti sa teškim bremenom. Njena priča je mnoge ostavila bez reči:

“Završila sam baletsku školu. Imam majku i očuha kojeg volim kao svog oca. Prošle godine sam sahranila najboljeg druga, a zatim još njih pet. Muzika me leči i trenutno sam u vezi, što možete videti,” rekla je Anastasija pred kamerama rijalitija.
Nažalost, Anastasija je 12. septembra diskvalifikovana, nakon što je pobegla sa imanja u Šimanovcima. Nagađalo se da je razlog njenog odlaska bio smrtni slučaj, ali su detalji ostali nejasni. Publika nije mogla da zaključi da li je izgubila još neku dragu osobu ili je nakon ovog velikog priznanja teško podnela zatvoren prostor.

Tragična sudbina Kevina Kurtovića

Još jedna priča koja je potresla javnost je tragična smrt Kevina Kurtovića, brata bivše učesnice “Elite”, Vivien Kurtović. Kevin, najbolji student medicine u Lozani, pronađen je mrtav 29. oktobra 2023. godine u koritu reke u Trientu.

“Kevin je bio najbolji student medicine u Lozani. Njegova smrt je obavijena misterijom, a mi sumnjamo na ubistvo,” izjavila je tada Vivien.

Elita još uvek pati – tragičan kraj Mihaila Janjuševića

Ipak, čitav auditorijum najviše je pogodila vest o surovoj smrti dvadesetsedmogodišnjeg brata Marka Janjuševića Janjuša i ostavila sve u šoku. Tragične vesti o smrti brata učesnika ”Elite” obišle su region u rekordnom roku, a Janjuš je na kratko napusti rijaliti i čini se da mu oporavak dobro ide.

“Janjuša je žena obavestila o smrti brata Mihaila, a on je to veoma teško podneo. Nije prestajao da plače,” rekao je izvor tada za medije.

Gubitak majke Milene Kačavene

Milena Kačavena suočila se sa gubitkom majke koja je preminula u 70. godini. Javnost je bila besna, jer je Milena znala za tešku bolest majke, ali je odlučila da ostane u rijalitiju.

“Smiljana Lalić preminula je dan nakon što je napunila 70 godina,” preneo je Pink.rs 5. aprila ove godine.

Darjan Radomirović: Elita danas zavijena u crno

Poslednja tužna vest koju smo saznali iz popularnog rijalitija je da je otac aktuelnog učesnika Elite, Darjana Radomirovića preminuo je pre nekoliko dana. Darjan je danas je napustio je rijaliti, kako bi prisustvovao sahrani oca.

Tokom sahrane, Darjan je sve vreme bio uz majku Bahriju, pružajući joj podršku u teškim trenucima. Darjan je učesnicima Elite otkrio da je saznao da mu se otac mesecima borio s opakom bolešću i da se do poslednjeg trenutka lavovski borio za svoj život, ali ga je ova pošast ipak porazila, te njegovo srce nije izdržao.