Home Zanimljivosti DRAMA U ŠIMANOVCIMA: Hitna hospitalizacija za Miljanu Kulić – Marija otkrila sve...

DRAMA U ŠIMANOVCIMA: Hitna hospitalizacija za Miljanu Kulić – Marija otkrila sve informacije…

737
0
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,

Marija otkrila sve informacije…

Od Zolinog ulaska do danas prošlo je već neko vreme, a svakim danom strasti između Miljane i njega kulminiraju sve više i više. Stoga, Marija nije ostala imuna na zdravstvenu situaciju u kojoj se našla njena ćerka, upravo zbog Čolića.

Nekadašnji ljubavnici i učesnici rijaliti programa “Elita,” Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, ponovo su privukli pažnju nakon što su međusobno bacali stvari u jezero.

Ovo nije prvi put da su upleteni u slične incidente, te je Miljanina majka, Marija Kulić, javno izrazila nezadovoljstvo ćerkinim postupcima.

Marija je osudila Zolin postupak i izrazila zabrinutost za zdravlje svoje ćerke, naglašavajući opasnost od bakterijskih infekcija i sepse.

– Pogledajte ovaj video na kojem Zola po ko zna koji put baca Miljanine stvari u jezero. Baš je smešno! Roni u štrokavoj, bakteriološki neispravnoj, ustajaloj vodi da bi izvukla svoje stvari – istakla je Marija, dodajući:

– Ovako je verovatno interesantnije da dobije neku bakteriju i sepsu. A gde su strašne morbidnosti koje je Zola juče, tokom Milanove emisije, izrekao Miljani… – napisala je Marija na svom Instagram profilu.

Podsećamo, ovo nije prvi put da Marija Kulić osuđuje ponašanje svoje ćerke Miljane Kulić pred kamerama sa bivšim partnerom koji se nedavno vratio u odaje Bele kuće.

– To mi je sve katastrofa. Katastrofa velika. Više ne znam ni šta hoće, ni šta neće. Nije trebalo ni da ga pogleda kad se vratio u rijaliti, a kamoli da ima bilo kakvu komunikaciju. Oni ne mogu da smisle jedno drugo. Oni se mrze. Zola je mrzi jer ona zarađuje novac, a nekada ga je trošila na njega. Volela bih kad bi ga samo izignorisala. Nas dve smo sušta suprotnost. Bila sam ja s njom u rijalitiju, ne vredi ni kad sam tu da ne radi neke stvari. Prestala sam da se stresiram – istakla je Marija nedavno, preeo je Pink.rs.