Home Zanimljivosti JANJUŠ DOZIVA ENU: Nakon vesti o Anelinoj trudnoći – Odmah pomenuo bivšu...

JANJUŠ DOZIVA ENU: Nakon vesti o Anelinoj trudnoći – Odmah pomenuo bivšu ženu…

200
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Odmah pomenuo bivšu ženu…

Janjuš se uhvatio za glavu, a vest o Anelinoj trudnoći potpuno ga je iznenadila i šokirala.

Glavna tema koja je obeležila rijaliti “Elita”, jeste da je Aneli Ahmić ostala trudna sa svojim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je uradila test dva puta, kako bi se uverila u tačnost rezultata.

Ne mogu da dočekaju da postanu roditelji, a bivši košarkaš je sada pomenuo i bivšu suprugu, pa se pitao kako ona sada podnosi činjenicu da će on opet da dobije dete.

– Ne znam više šta da kažem, skroz sam van sebe. Mislim da smo Aneli i ja sada najsrećniji na svetu! Ne znam samo kako na sve gledaju ljudi napolju. Kako li na sve gleda moja bivša žena. Ena je sigurno šokirana, ali mislim da nju ništa od mene više ne može da iznenadi – pričao je Janjuš cimerima, koji su ga tešili i pričali da u ovim trenucima to ne treba da ga zanima.

Podsetimo, izvor za Blic otkrio je kako je Ena reagovala:

– Ena je frapirana, ali donekle je i očekivala da će se ovo desiti. Isto je bilo i sa Majom Marinković ali na kraju ona nije htela da zadrži dete. Sa Aneli je očigledno ozbiljnija priča pa će morati sad da brine i o njoj i o bebi. Kaže: “Nek mu je sa srećom, ali Aneli nije žena za njega” – započinje izvor i nastavlja:

– Očajna je jer ćerku Krunu ne može da zaštiti od svih tih skandala. Iako uglavnom sa njom provodi vreme u prirodi i ne pali TV u kući, svesna je da će devojčica kad tad saznati šta se dešava jer će joj deca u školi preneti – priča izvor.

– Ena je nastavila dalje, ona već uveliko ima novog partnera koji o maloj Kruni brine kao da joj je otac, toliko je privržen… Ena je zaslužila ovakvog čoveka, nekoga ko će je gledati kao malo vode na dlanu, ona je žena za ceo život, ali očigledno da samo Janjuš nije znao da je ceni onako kako je zaslužila – tvrdi izvor.