Home Zanimljivosti JANJUŠEV HAREM: Broj žena sa kojima je bio u rijalitiju je verovali...

JANJUŠEV HAREM: Broj žena sa kojima je bio u rijalitiju je verovali ili ne dvocifren… (VIDEO)

393
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Broj žena sa kojima je bio u rijalitiju je verovali ili ne dvocifren…

Već godinama unazad poznat je po tome što važi za jednog od najvećih zavodnika u rijalitiju, a da mu se to osladilo vremenom govori i činjenica sa koliko je žena bio za sve vreme boravka na imanju.

Marko Janjušević aktuelni učesnik Elite, vremenom je postao veteran kada su rijaliti formati u pitanju.

Bivši košarkaš pojavio se na malim ekranima još u prvoj sezoni Zadruge, a gledaoce je osvojio neposrednošću, sarkazmom i ironijom. Sa godinama postao je jedan od omiljenih rijaliti učesnika i dobio etiketu najduhovitijeg.

Od samog starta žene su ludele za njim, a od prve sezone je imao afere sa devojkama iako se pojavio kao srećno oženjen sa suprugom Enom sa kojom ima ćerkicu Krunu.

Prva u nizu je bila Ana Korać koja je važila za jednu od najatraktivnijih i najlepših devojaka u Beloj kući, a njihovo iskreno prijateljstvo bilo je sumnjivo gledaocima koji su odmah procenili njegovu slabost na ženski rod. Ubrzo je napustio sezonu, a i nakon rijalitija su ostali u sjajanim odnosima.

Maja Marinković mu je, kako je sam par puta naveo, došla glave, a prijateljstvo je preraslo u fatalnu ljubav zbog koje je ubrzo prevario ženu i to javno. Marinkovićeva i Janjuš su obelodanili vezu i uživali u odnosu koji je vremenom postajao sve toksičniji, te su svađe bile brutalne i na ivici incidenta.

Ljubavni par je postao jedan od omiljenih na malim ekranima, a sve češće svađe dovele su do raskida. Maja je nakon izlaska iz rijalitija ostala u drugom stanju, ali je prekinula trudnoću jer nisu bili u dobrim odnosima i jer kako je sama navela, nije želeo da ima ništa sa tim. Godinama kasnije izgladili su odnose, ali je ona i dalje ostala slaba na njega.

Košarkaš se zbog nje i zvanično razveo, ali nakon nekoliko godina dao je sve od sebe da vrati bivšu ženu Enu. Javno je govorio kako se pokajao zbog svega što je uradio, te je bio na ivici da se ponovo pomiri sa bivšom ženom.

Nakon priče sa Majom u narednoj sezoni, pao je i na šarm i lepotu Aleksandre Nikolić. Iako je pokušavao da sakrije emocije i javno ne otkrije iskre, odmah nakon izlaska rijalitija su uhvaćeni zajedno kako se ljube ispred jedne kafane.

Janjuš je takođe bio u bliskom odnosu i sa Minom Vrbaški koji je gledaocima takođe bio sumnjiv, ali i sa Marijanom Zonjić sa kojom se čak i poljubio.

Kada je shvatio da su ljubavni odnosi ono što ljudi vole kod njega i da ga žene vole, kasnije se šalio sa mnogim učesnicima i ironično ih “muvao”. Sanja Grujić, Irma Sejranić, Deniz Dejm, a u novoj sezoni i Jovana Cvijanović i mnoge druge.

U “Eliti” iako je rekao da neće ulaziti ni u kakve odnose i da je spreman na sve da se pomiri sa Enom, komunikacija sa Aneli Ahmić dovela ga je do potpunog predomišljanja. Iako je sve počelo u njegovom maniru šale. Ahmićeva ga je potpuno osvojila, te je priznao vezu sa njom i rekao da nikada nikoga nije voleo kao nju.

Mnogi su komentarisali da je Aneli baš tip žene kakve Janjuš voli i da dosta podseća na Enu, a ljubavni par je ubrzo progovorio o zajedničkom životu, budućnosti i prinovi.

Aneli iz prethodnog odnosa ima ćerkicu baš kao i košarkaš, a nedavno su saznali da čekaju svoje prvo zajedničko dete. Nakon urađenog testa za trudnoću košarkaš je ronio suze i rekao da je to dar od Boga jer je prošle godine izgubio brata i da je ovo jedino što ga raduje.

Podsetimo, u toku emisije ”Pretres nedelje” sa voditeljem Milanom Miloševićem, Aneli Ahmić je uradila drugi test, kako bi potvrdila svoju trudnoću.

– Doneo sam drugi test, ali ovog puta će Aneli i da umoči i zadrži u posudici, kako bi se Janjuš uverio – rekao je Milan.

– Još sam u šoku – rekla je Aneli.

– Pokazaću ti kako se radi – rekao je Milan.

– Tresem se kao pihtija – rekao je Janjuš.

– Šta je ovo – rekao je Janjuš.

– Je l’ bi voleo da drugi bude pozitivan i negativan – pitao je Milan.

– Pozitivan. Šta smo jedno drugom rekli – rekao je Marko.

– Ukoliko test bude negativan, Aneli će što pre uraditi analizu krvi – rekao je Milan.

– Test kaže da sam trudna – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu ispod: