Home Zanimljivosti MAJA DOBILA INFORMACIJU O STANISLAVU KROFAKU: Otkriveni detalji tajnog razgovora van imanja…...

MAJA DOBILA INFORMACIJU O STANISLAVU KROFAKU: Otkriveni detalji tajnog razgovora van imanja… (VIDEO)

294
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,

Otkriveni detalji tajnog razgovora van imanja…

Marinkovićeva je pred svima priznala šta se dešavalo na biračkom mestu. Stanislav ostao zatečen kada je saznao o čemu je razgovarala sa ženom koja joj je prišla.

Tokom emisije “Pretres nedelje” pokrenuta je tema o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Miljana Kulić je iznela svoj stav o njihovoj vezi. Ona sumnja da Miona i dalje ima emocije prema Stanislavu i da će se njih dvoje pomiriti kada se rijaliti završi.

Maja Marinković i Stanislav su nedavno raskinuli. Zadrugarka je pokušala da mu se približi i da izgladi odnose sa Krofakom, ali joj nije pošlo za rukom. Maja je sada otkrila šta se desilo u nedelju na biračkom mestu kada je napustila “Elitu” da bi izvršila svoju građansku dužnost. Maju je na glasanju zastavila neka žena, a ona je sada otkrila o čemu su razgovarale.

– Miona se zaljubila, dok su se družili. Kad je ušla u vezu, shvatila je da je Ša isti u svakom odnosu. Ša je smešan i zanimljiv, ali sebi na štetu. Previše je posesivan i ljubomoran. Kako je odnos odmicao, pogotovo kad je Stanislav ušao, poluljao se. Otkad je on ušao, nisu imali odnose. Ubeđena sam da voli Stanislava i da tera inat, jer je on bio sa Majom, ali tu su 1:1. Ša i Maja su kolateralna šteta. Vidim Mionu i Stanislava zajedno. Miona i Stanislav doći će kao par u ”Narod pita”. Hejtovala sam Majinu vezu, jer nisam videla ljubav – rekla je Miksi.

Maja o situaciji na glasanju

– Nismo se pomirili. Ja sam ljudski prišla par puta, ali vidim da nema potrebe, jer on ima taj stav. Završili smo, ne diram ga, dok me ne bude dirao. Izašla sam na glasanje, prišla jedna bakica i kaže “šta se ono desilo u wc-u”. Kaže baba “joj sinko je l’ moguće ono?” Ja sam rekla: “Ju gospođo nemojte molim vas, mene je sramota”. Joj Milane da si ti video ti tu scenu. Ne znam šta bih više rekla, ali tako je. Stojim pri tome da me je pikirao, mene je blam – kazala je Maja.

– Bacila je foru – rekao je Stanislav.

Maja je na taj način dobila informaciju da postoji snimak i da je kamera zabeležila njihovu intimu.

Podsećamo, Maja i Stanislav su važili za jedan od najskladnijih parova u Beloj kući, a onda se njihov odnos promenio kada je Stanislavova ćerka poslala pismo ocu za Uskrs. Vanesa Krofak je zatražila od oca da vodi računa šta radi pred kamerama, a on joj je obećao da više neće imati odnose sa Majom u rijalitiju.

Međutim, ubrzo je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi da je Stanislav prekršio dato obećanje i da je imao akciju sa Majom u toaletu. Maja je nakon toga za crnim stolom priznala da se dogodila vrela akcija u wc-u, a Krofak je to pokušao da demantuje jer se uplašio kako će njegova porodica reagovati na tu informaciju. Ubrzo su njih dvoje rešili da raskinu, a Maja je zaključila da je Stanislav sa njom ušao planski kako bi dobio priču u rijalitiju.

Detaljnije pogledajte u nastavku: