Home Zanimljivosti MILAN MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Voditelj menja profesiju – Evo čime će se sada...

MILAN MILOŠEVIĆ POTVRDIO: Voditelj menja profesiju – Evo čime će se sada baviti… (VIDEO)

539
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Evo čime će se sada baviti…

Samo veče nakon što je vodio jednu od najgledaninij emisija na ružičastoj televiziji, omiljeno TV lice mnogih šokiralo je ovom odlukom.

Pevačica Aleksandra Mladenović napravila je gala proslavu povodom svog tridesetog rođendana u jednom od najelitnijih prestoničkih lokala.

Pošto važi za jednu od omiljenih ličnosti sa javne scene, ne čudi činjenica da je okupila sam vrh srpske estrade na jednom mestu.

Pored Vanje Mijatović, Saše Kapora, Nadice Ademov, Jelene Kostov, Darka Lazića i Ane Sević koji su došli sa sadašnjim supružnicima, svojim prisustvom prostore lokala obasjao je i voditelj Milan Milošević, Aleksandrin dugogodišnji prijatelj.

Aleksandra ne krije da joj je voditelj ”Elite” velika podrška i oslonac:

– Ja sam rekla da, kada budem sumnjala da sam trudna, zovem njega da uradimo test, on je moj izabrani ginekolog, gledala sam sinoć “Elitu” dok je radio test sa Aneli, on je srećne ruke – izjavila je Mladenovićeva, na šta je Milan reagovao:

– Tebi hoću da pogledam! Dobio sam 100 ponuda. Ljudi hoće da mi plate da radim test i otkrivamo pol bebe. To se po grudima odmah vidi, ja sam doktor postao – rekao je on.

Podsetimo, u toku emisije ”Pretres nedelje” sa voditeljem Milanom Miloševićem, Aneli Ahmić je uradila drugi test, kako bi potvrdila svoju trudnoću.

– Doneo sa drugi test, ali ovog puta će Aneli i da umoči i da zadrži u posudicu, kako bi se Janjuš uverio – rekao je Milan.

– Još sam u šoku. Test kaže da sam trudna – rekla je Aneli.

– Dve crte, drago gledaoci. Aneli i Janjuš čekaju bebu. Ja prvi čestitam – rekao je Milan.

Inače, Milanu ovo nije prvi put da je ove sezone doneo srećne vesti u “Elitu”. On je pre samo petnaestak dana bio taličan i Milici Veličković i Borislavu Terziću Terzi, koji su začeli porodicu takođe u prostorijama Bele kuće.

Detaljnije pogledajte na snimku: