Home Zanimljivosti MITROVIĆU MORALA DA PLATI 50 000 EVRA: Prekršaj Vesne Zmijanac će razumeti...

MITROVIĆU MORALA DA PLATI 50 000 EVRA: Prekršaj Vesne Zmijanac će razumeti apsolutno svako…

186
0
Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

Prekršaj Vesne Zmijanac će razumeti apsolutno svako…

Pevačica je imala razlog zbog kog nikome ne bi bilo žao da iskešira i veću sumu novca.

Vesna Zmijanac bila je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, a pored blistave pevačke karijere, pamte se njeni angažmani u dva rijaliti formata.

Popularna pevačica pojavljivala se u rijalitijima “Survivor Srbija” 2010. godine, zajedno sa svojom ćerkom Nikolijom Jovanović, i “Farma” 2016, koji je svojevoljno napustila.

Grubo kršenje pravila “Farme”

Nakon što je saznala da će postati baka, Vesna Zmijanac je samoinicijativno napustila imanje u Lisovićima, zbog čega je diskvalifikovana iz rijalitija “Farma” i morala je da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra, po nalogu produkcije.

Tada se navodilo u pismu produkcije da je Vesna Zmijanac prekršila najstrože pravilo rijalitija, te da je diskvalifikovana iz sedme sezone “Farme”.

Kazna koju je pevačica morala da platiti iznosi 50.000 evra, a farmeri su se posle čitanja pisma produkcije obratili Vesni Zmijanac i poželeli joj sve najbolje.

Vesna Zmijanac je baka dve unuke

Ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, prvu kćerku Reu donela je na svet 2016. godine.

Sa partnerom, Reljom Popovićem 2021. godine dobila je i drugu kćerku, kojoj su dali ime Hana.

Kćerka Zmijančeve ističe da nije želela da javnost nikada sazna za imena njenih naslednica i da ih štiti od medija koliko god može.

– Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama – rekla je Nikolija

Na “Farmi” otkrila detalje svoje intime

Vesna Zmijanac nikada nije krila detalje iz svoje prošlosti, priznala je da je svojevremeno zarađivala dovoljno para da kupi zgradu u Knez Mihailovoj, ali i da je znala da ponese čokanjčiće rakije na groblje i “zaspi na grobu neke babe”.

Ipak, intimnije stvari iznijela je tokom učešća u rijalitiju “Farma”:

– Prvi s**sualni odnos sam imala sa nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i koga sam jedva čakala da vidim kad sam se vraćala. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Malo šminke, malo dobre garderobe i istaknem što treba – objasnila je Vesna tada.

Zmijančeva je ispričala da je tada nije ništa zanimalo, ni to što je stariji od nje, ni to što bi mogao da izgubi posao.

– Nisam razmišljala o tome da bi mogao da završi u zatvoru zbog toga. Stariji nisu znali, ali neke moje drugarice jesu. Ogovarale su me zbog toga, ali ja nisam obraćala pažnju – rekla je Vesna u “Farmi”.

Povratak “Farme” obećava novi talas uzbuđenja za gledaoce širom regiona. Popularna rijaliti takmičarska emisija “Farma” se vraća na male ekrane nakon osmogodišnje pauze.

Nova sezona će početi u septembru 2024. godine i emitovaće se na televiziji “Narodna” TV, umesto ranijeg emitera “Pink” TV.

– U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana , biće puštena u rad i nova “Narodna TV”, a ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala “Farma”, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju “Elitu”, a na Narodnoj TV “Farmu” – stoji u zvaničnom saopštenju direktora “Pink” televizije Željka Mitrovića.