Home Zanimljivosti PORODICA OKRENULA LEĐA: Majka se na kraju javno odrekla trudne Aneli Ahmić...

PORODICA OKRENULA LEĐA: Majka se na kraju javno odrekla trudne Aneli Ahmić – Presekli za sva vremena… (VIDEO)

1196
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Presekli za sva vremena…

Trudnoća učesnice rijalitija “Elita” izazvala je buru u javnosti i porodici! Kako se čini, Anelini ne gledaju blagonaklono na čitavu ovu situaciju. Takođe, u prepiskama koje su takođe objavljene u javnosti, Anelina sestra, Sita Ahmić, izrazila je koliko je očajna zbog trudnoće u “Eliti”, a zatim i osudila njeno ponašanje pred kamerama.

Nedavno je u rijalitiju “Elita” otkriveno da je učesnica Aneli Ahmić trudna, što je izazvalo šok i nevericu kako među gledaocima, tako i među učesnicima, uključujući njenog partnera, bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša. Ova vest je izazvala ogromnu pažnju javnosti, ali i duboko uznemirila Anelinu porodicu.

Porodica bosanskohercegovačke starlete navodno se našla u stanju očaja nakon što je saznala za Anelinu trudnoću. Domaći mediji prenose da je njena majka Jasmina izrazila veliku ljutnju i razočaranje zbog ovog događaja, smatrajući ga velikom sramotom za porodicu. U vesti koja je dospela u javnost, Jasmina je jasno stavila do znanja da je zbog Aneline trudnoće spremna da se odrekne ćerke, navodeći da Aneli neće imati gde da se vrati nakon napuštanja rijalitija “Elita”.

– Znam da ste ljuti i razočarani – napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

– I dalje sam – odgovorila je Jasmina.

– Da pokuša život sa njim. Treće nema – glasila je poruka, na šta je Ahmićka odgovorila:

– Ma kakvi, niti bi on hteo. Ne dao Bog. Mi bismo joj tad okrenuli leđa – bio je njen naredni komentar, koji je šokirao mnoge.

– Kada nema gde – napisali su joj.

– Da – kratko je poručila Jasmina.

Jasmina ranije otkrila da li bi volela da Aneli Ahmić bude trudna

Majka Aneli Ahmić, Jasmina Ahmić, oglasila se za nakon hipotetičkom pitanju upućeno Marku Janjuševiću Janjušu o potencijalnoj trudnoći njegove bivše izabranice.

– Kad sve saznamo da li je trudna ili nije, reći ću vam. Do tada se neću oglašavati. Ja sam uvek brutalna ali za sada nemam komentara – rekla je Jasmina ranije za Pink.rs.

Pogledajte prilog: