Home Zanimljivosti SASEKLA SVE U KORENU I OTIŠLA: Evo gde se nalazi Janjuševa bivša...

SASEKLA SVE U KORENU I OTIŠLA: Evo gde se nalazi Janjuševa bivša žena nakon saznanja o Anelinoj trudnoći…

876
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Evo gde se nalazi Janjuševa bivša žena nakon saznanja o Anelinoj trudnoći…

Potvrda da je u drugom stanju izazvala je lavinu reakcija, od kojih je najispraćenija reakcija Janjuševe bivše supruge, Ene.

Dežurni voditelj Milan Milošević zvanično je potvrdio da je starleta Aneli Ahmić u blagoslovenom stanju, a otac deteta je Marko Janjušević Janjuš.

Šok i neverica koji su zavladali “Elitom” ne mogu se opisati adekvatnim rečima. I dok par strahuje za reakcije porodica koje su u spoljnom svetu, Markova bivša supruga je presekla.

Komšije otkrivaju da je Ena spakovala stvari i napustila Beograd, zajedno sa njihovom ćerkom Krunom:

– Janjuš je tu pre živeo, više ne. Sedam dana pre nego što je ušao u Elitu, bio je kod njih. Ena nije ovde sada, nema ni njenog auta, ni automobila njene majke. Ona ne reaguje ni na šta, sigurno takve stvari neće da komentariše. Takva je, tvrdoglava je, šta ona zacrta, nema šanse da promeniš. Ne želi time da se bavi, nju to ne interesuje – rekao je jedan komšija i dodao:

– Janjuš i ona su bili u kontaktu. Ostali su u dobrim odnosima zbog deteta, ali nisu u braku zvanično, razvedeni su, nisu čak ni u vezi. Možda on nju i voli, ali znam da od toga nema ništa, pogotovo sada. Ena je bila sa ćerkom na putovanju, došla je pre nekoliko dana – dodao je on.

Komšinica je potvrdila da je Ena van prestonice:

– Otišla je sa ćerkicom na putovanje, nisam ih videla dugo, ne znam da li su se vratile – istakla je ona za Telegraf.

Anelina majka Jasmina nije oduševljena novim unučetom

Porodica bosanskohercegovačke starlete navodno se našla u stanju očaja nakon što je saznala za Anelinu trudnoću. Domaći mediji prenose da je njena majka Jasmina izrazila veliku ljutnju i razočaranje zbog ovog događaja, smatrajući ga velikom sramotom za porodicu.

U vesti koja je dospela u javnost, Jasmina je jasno stavila do znanja da je zbog Aneline trudnoće spremna da se odrekne ćerke, navodeći da Aneli neće imati gde da se vrati nakon napuštanja rijalitija “Elita”.

– Znam da ste ljuti i razočarani – napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

– I dalje sam – odgovorila je Jasmina.

– Da pokuša život sa njim. Treće nema – glasila je poruka, na šta je Ahmićka odgovorila:

– Ma kakvi, niti bi on hteo. Ne dao Bog. Mi bismo joj tad okrenuli leđa – bio je njen naredni komentar, koji je šokirao mnoge.