Home Zanimljivosti SVI ZABEZEKNUTI ZBOG TRUDNOĆE: Evo o čemu komšije bruje ispred doma Janjuševe...

SVI ZABEZEKNUTI ZBOG TRUDNOĆE: Evo o čemu komšije bruje ispred doma Janjuševe bivše žene…

340
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Evo o čemu komšije bruje ispred doma Janjuševe bivše žene…

Bez dlake na jeziku su progovorili o bivšim partnerima, a onda spomenuli i kuću.

Vesti da je Aneli Ahmić u drugom stanju i da očekuje dete sa Markom Janjuševićem Janjušem iznenadile su čitavu javnost, stanare Bele kuće, kao i same aktere.

Tim povodom, ekipa domaćih novinara posetila je naselje u kojem živi njegova bivša partnerka Ena sa ćerkom Krunom, a dve gospođe koje su se našle u ulici otkrile su da su tek saznale za Anelinu trudnoću.

– Znači biće beba. Ne znam šta će joj on, ima dete sa bivšim, napustio je, otišao drugoj, šta će joj?! Šta su oni sve jedno drugom govorili, to je katastrofa. A što se tiče kuće, on nema ništa tu, to je ženina kuća. Janjuš je dobar čovek, on za sebe ne valja, i to što voli žene, to je drugi problem – rekle su iznenađene komšinice, a jedna gospođa koja je bila u blizini Enine kuće, bila je iznenađena zbog novih vesti, ali nije imala komentar.

Jedan komšija je takođe tek saznao za Anelinu trudnoću:

“Nije Janjuš loš”

– Pa šta ako je trudna? Trudno dete, pa neka je. Nije Janjuš loš, kada je komšiluk u pitanju, a sada tamo šta se dešava… Zatvoreni su, nije kao u zatvoru, ali mora nešto. Dobar je dečko, okej i sa komšilukom, javljao se. On voli ovo dete (Enu prim.aut.), a sad što su se njih dvoje razveli, to je njihovo. Ali ona neće da se pomiri sa njim, to znam – rekao je stariji gospodin.

Podsetimo, ispred porodične kuće ekipa domaćih novinara nije zatekla nikoga, a jedan komšija je otkrio da je Ena otputovala sa ćerkom van Beograda.

– Janjuš je tu pre živeo, više ne. Sedam dana pre nego što je ušao u Elitu, bio je kod njih. Ena nije ovde sada, nema ni njenog auta, ni automobila njene majke. Ona ne reaguje ni na šta, sigurno takve stvari neće da komentariše. Takva je, tvrdoglava je, šta ona zacrta, nema šanse da promeniš. Ne želi time da se bavi, nju to ne interesuje – rekao je jedan komšija i dodao:

– Janjuš i ona su bili u kontaktu. Ostali su u dobrim odnosima zbog deteta, ali nisu u braku zvanično, razvedeni su, nisu čak ni u vezi. Možda on nju i voli, ali znam da od toga nema ništa, pogotovo sada. Ena je bila sa ćerkom na putovanju, došla je pre nekoliko dana – rekao je komšija, a žena iz obližnje zgrade potvrdila je priču da je bila van grada.

– Otišla je sa ćerkicom na putovanje, nisam ih videla dugo, ne znam da li su se vratile – istakla je ona.