Home Zanimljivosti ALEKSANDRI I LEONI ZALUPILI VRATA U CRKVENICI: Ništa od zajedničkog života –...

ALEKSANDRI I LEONI ZALUPILI VRATA U CRKVENICI: Ništa od zajedničkog života – “Ja sam car kod svoje kuće…”

299
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

“Ja sam car kod svoje kuće…”

Njihov odnos je bio vrlo turbulentan, kako pred kamerama “Zadruge,” tako i nakon izlaska iz rijalitija. Iako su odlučili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu, često su delili zajedničke momente iz Beograda i Crikvenice.

Međutim, izgleda da je ponovo došlo do raskida, s obzirom na to da se više ne prate na Instagramu, gde su redovno objavljivali zajedničke fotografije i snimke.

Instagram,
Instagram,

Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo su stavili tačku na svoju turbulentnu romansu, uprkos tome što su nedavno postali roditelji.

Pobednica “Zadruge 6,” Aleksandra Nikolić, pre samo dva meseca je carskim rezom na svet donela devojčicu Leonu, koju je dobila sa Filipom Carem.

Planovi za zajednički život

Sve je ukazivalo na to da je kod ovog ljubavnog para zavladalo primirje i da će se konačno skrasiti. Car je u izjavi za “Premijeru Vikend Specijal” govorio o završetku radova na kući u Crikvenici, planirajući da Aleksandra i njihova ćerka Leona započnu zajednički život tamo.

Nesigurnost oko raskida

Aleksandra i Filip se povodom najnovijih dešavanja još nisu oglasili kako bi fanovima objasnili o čemu je reč i da li je zaista u pitanju raskid ili nešto drugo. Njihovi pratioci definitivno očekuju objašnjenje.

Mediji su preneli video snimak na kojem Filip Car iznosi kontroverznu izjavu:

– “Ako hoćeš da uđeš u moje dvorište i moju kuću, bez obzira što si sila… Moraš prvo da pokucaš, pa ako ti dozvolim, možeš da uđeš. Ja sam car kod svoje kuće, imperator u svom dvorištu. Ti si sila, mafija, država i pokušaš da uđeš na silu? Ja imam kuburu i samo jedan metak. Znam šta će biti posle. Kreneš na silu i ja ću tebi da napravim ovoliki pendžer ovde. Posle toga tvoji nađu mene? Neka. To znači lekciju koju vi nikada nećete znati, a to je da je čast skuplja od života” – bio je oštar Car.