Home Zanimljivosti DVOSTRUKA SREĆA ZA ANELI AHMIĆ: Nakon što je bila kod doktora –...

DVOSTRUKA SREĆA ZA ANELI AHMIĆ: Nakon što je bila kod doktora – Podelila još radosnih vesti… (VIDEO)

1969
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Podelila još radosnih vesti…

Neočekivano Aneli Ahmić je zatrudnela, što je potvrdio i test za trudnoću koji je doneo Milan Milošević. Ahmićeva je bila kod ginekologa, a sada je ispričala šta je tamo još saznala.

Aneli Ahmić je došla kod oca svog nerođenog deteta Marka Janjuševića Janjuša u njegovu emisiju na Radio amenziji gde ju je, pored bivšeg košarkaša, ugostila i Milena Kačavenda.

Naravno, glavna tema je bila njena trudnoća:

– Šta imaš novo Aneli, jutros si bila kod lekara? – pitala je Kačavenda.

– Sve je okej, beba je jako mala, računa se kao šesta nedelja, mesec i po dana, vadila sam krv i sve što je potrebno, opet ću uskoro ići. Meni je jako drago, stvarno volim decu i bebe i taman kad se rodi nova beba imaću novu malu bebu, tako da mi je drago ali zbunjena sam i razmišljam kako će svi to prihvatiti, da li će Nora to prihvatiti. Eto desilo se i šta da kažem – rekla je Aneli.

– Termin bi trebao da bude u februaru jel tako? – pitala je kuma.

– Da Nora je rođena 19. februara i ova beba bi trebala da bude, tako sam i u prvoj trudnoći osećala tako i sad, mislim da će biti muško. Kopka me šta kaže moja familija, bilo bi mi lakše da se slažu sa tim, nema potrebe da se nerviraju, ja njega volim i ne treba da se sekiraju. Kad pogledaš sve druge stvari ovo je najlepše što se desilo, imali smo svađe tako da smo se sad malo smirili i trebalo bi da bude sve okej – rekla je Aneli.

Detaljnije u nastavku: