Home Zanimljivosti “KAŽE DA ĆE BRINUTI O DETETU”: “Kad izađe iz rijalitija blokiraće je”...

“KAŽE DA ĆE BRINUTI O DETETU”: “Kad izađe iz rijalitija blokiraće je” – Njih deca ne zanimaju…

289
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Njih deca ne zanimaju…

Aneli i Janjuš nisu očekivali da će im se desiti da zadrugarka zatrudni pred kamerama. Kada su shvatili da će uskoro dobiti dete, rešili su da porade na njihovom odnosu i da prestanu da se svađaju.

Aneli Ahmić je uradila test za trudnoću i saznala je da je u drugom stanju. Ona je posumnjala da je ovo tačno jer je bila ubeđena da je dobila ciklus. Aneli je ponovila test i drugi je isto pokazao pozitivan rezultat.

Marko Janjušević Janjuš nije oduševljen ovom informacijom. Njegova prva reakcija je bila da želi da ona ponovi test. Kada su ponovo utvrdili da je trudna nakon drugog testa, Janjuš je zanemeo od šoka.

Zadrugari su svi đuskali i veselili se kada su saznali da Janjuš i Aneli čekaju dete, a košarkaš je sve vreme stajao u mestu. Rekao je da ga brine što su se svađali i međusobno vređali. Međutim, na kraju je “spustio loptu” i shvatio da je sa Aneli pravio dete svesno i iz ljubavi. Zagrlio je i tešio da će sve biti u redu.

Od momenta kada su shvatili da će postati roditelji odnos Aneli i Janjuša se promenio. Među njima više nema svađa, već se stalno grle i razmenjuju nežnosti. Definitivno su odlučili da sve ružne situacije ostave iza sebe i da se potrude da rade na njihovom odnosu i da čine jedno drugo srećnim.

Povodom ove teme sada se oglasio otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki. Maja je pričala u rijalitiju da je takođe bila trudna sa Janjušem, ali da nije rodila dete.

– Oni su aktivno radili na bebi tako da me vesti o Anelinoj trudnoći nisu iznenadile. Mislim da Aneli ne treba da ima velika očekivanja od Janjuša. Uradiće joj isto što i Maji. Kada je Maja bila trudna nije se javljao na telefon, sada priča da će brinuti o detetu, ali Aneli će proći kao i moja ćerka, blokirana – rekao je Taki, i nastavio:

– Kakav je on otac? On već ima jednu ćerku koju viđa mesec dana godišnje. Kako se završi rijaliti on ode na more gde izlazi i kocka se, koliko vremena provodi sa detetom?! Isto tako i Aneli, ona u rijalitiju a malu ćerku joj čuvaju drugi. Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima. Mislim da će se pokajati za ovo – zaključio je Taki za “Blic”.

Reakcija Aneline i Janjuševe porodice

Podsećamo, povodom vesti o trudnoći oglasila se Anelina porodica. Oni su istakli da će dete prihvatiti i da će Aneli i beba biti zbrinute, ali da ne žele ni da čuju za Janjuša zbog svih ružnih reči joj je uputio. Anelin bivši partner, Asmin Durdžić se uključio uživo u program i poželeo je Ahmićevoj i Janjušu sreću.

Osudio je košarkaša što vređa Aneli, ali nije želeo previše da komentariše njegove postupke jer je i on vređao Aneli. Janjuševa porodica se još uvek nije oglasila povodom toga što stiže prinova u njihov dom. Janjušević je priznao Drvetu mudrosti da se najviše brine kako će njegova ćerka Kruna prihvatiti brata ili sestru.