Home Zanimljivosti MIONA I NENAD ALEKSIĆ ŠA POSTAJU RODITELJI: Neverovatna informacija koja je skrivana...

MIONA I NENAD ALEKSIĆ ŠA POSTAJU RODITELJI: Neverovatna informacija koja je skrivana od naroda…

1097
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

Neverovatna informacija koja je skrivana od naroda…

Milica Veličković i Aneli Ahmić već su trudnice sezone, ali, Jovanovićeva im se pridružuje u bejbi bumu koji vlada “Elitom”.

Pravi šok izazvao je “Pretres nedelje” sa Milanom Miloševićem, koji je naočigled mnogobrojne publike potvrdio da je bosanska starleta u blagoslovenom stanju sa Markom Janjuševićem.

Međutim, izgleda da to nije jedina trudnoća koja će obeležiti boravak u Beloj kući.

Naime, tokom žurke koja se tradicionalno održava u “Eliti” publici je pažnju skrenuo potez Nenada Aleksića Ša, koji se masovno komentariše.

On je u više navrata tokom neobaveznog đuskanja mladu pevačicu ljubio u stomak. Njegov potez bio je dovoljan da se povede debata o tome da li Nenad zna nešto što gledaoci još uvek nisu saznali.

Tvrđu potkrepljuje i činjenica da je voditelj Milan Milošević tokom proslave rođendana Aleksandre Mladenović potvrdio da će se raditi još jedan test!

– Aneli i Janjuš su sada zbunjeni, stiže beba, teška je, oni sada započinju neki novi život. Stiže u ponedeljak još jedan test za trudnoću, samo ću to reći, u ponedeljak još jedan radim – priznao je Milan Milošević za Republiku.

Trudnoća Aneli Ahmić

Trudnoća Aneli Ahmić u rijalitiju izazvala je pravu buru u javnosti i duboko uznemirila njenu porodicu. Čini se da članovi porodice ne gledaju blagonaklono na ovu situaciju. U prepisci koja je procurila u javnost, Anelina sestra, Sita Ahmić, izrazila je očaj zbog ove situacije, otvoreno kritikujući Anelino ponašanje pred kamerama.

Vest o trudnoći privukla je ogromnu pažnju medija i javnosti, dodatno pogoršavajući porodične odnose. Porodica bosanskohercegovačke starlete navodno je u stanju očaja. Prema domaćim medijima, Anelina majka, Jasmina, izrazila je veliku ljutnju i razočaranje, smatrajući trudnoću velikom sramotom za porodicu. Jasmina je jasno stavila do znanja da je spremna da se odrekne ćerke, naglasivši da Aneli neće imati gde da se vrati nakon napuštanja rijalitija “Elita”.

– Znam da ste ljuti i razočarani – napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

– I dalje sam – odgovorila je Jasmina.

– Da pokuša život sa njim. Treće nema – glasila je poruka, na šta je Ahmićka odgovorila:

– Ma kakvi, niti bi on hteo. Ne dao Bog. Mi bismo joj tad okrenuli leđa – bio je njen naredni komentar, koji je šokirao mnoge.

– Kada nema gde – napisali su joj.

– Da – kratko je poručila Jasmina.

Komentar Site Ahmić uzburkao javnost

Iako su Aneli i Janjuš odlučili da zadrže dete, porodica Ahmić nije srećna zbog svega što se dogodilo. Anelina sestra Sita poručila je da ne veruje u vezu Janjuša i Aneli, jasno stavljajući do znanja da joj se ne dopada činjenica da njena sestra čeka Markovo dete:

– Ne verujem u opstanak te veze i tu mi se ništa ne sviđa – poručila je Sita za Pink.rs.