Home Zanimljivosti NOVE INFORMACIJE RASKIDA ALEKSANDRE I CARA: Evo što je uradila – Filip...

NOVE INFORMACIJE RASKIDA ALEKSANDRE I CARA: Evo što je uradila – Filip će teško da joj ovo oprosti…

438
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Filip će teško da joj oprosti…

Momak iz Crikvenice smatra da se njegova nekadašnja devojka ponaša iracionalno i detinjasto.

Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, pre samo dva meseca, carskim rezom na svet je donela devojčicu Leonu, koju je dobila zajedno sa Filipom Carem.

Iako je njihov odnos bio jako turbulentan, što pred kamerama “Zadruge”, što i nakon izlaska, njih dvoje su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te su tako neretko delili zajedničke momente iz Beograda, ali i iz Crikvenice.

Sve je ukazivalo na to da je kod ovog ljubavnog para zavladalo primirje i da će se končano skrasiti, s obzirom na to da je Car u izjavi za “Premijeru Vikend Specijal” govorio o tome da su radovi na kući u Crikvenici pri kraju, kako bi se Aleksandra i njihova naslednica Leona, doselile i kako bi započeli zajednički život.

No, međutim, digla se ogromna prašina na društvenim mrežama kada se saznalo da Aleksandra i Car ne prate jedno drugo na njihovim zvaničnim instagram nalozima.

Odmah su krenule spekulacije da su zapravo raskinuli.

Sada su novinari stupili u kontakt sa Carem, koji je otkrio o čemu je tačno reč:

– Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili porečkaš sa partnerom da blokiraš ga na vacapu ili Instagramu, pa onda čim se probudim zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe sa Leonom u Crikvenici. Živimo u državama gde je lakše otići na mesec nego brzo završiti svu potrebnu dokmentaciju za dete, jer države zvane “još jedan papir”, uvek još nešto zahtevaju i onda je mala napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte trebate da pišete o tome. Biće nama se okej kada se ovako kao deca blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se proimenili na bolje oboje, voleo bih kada ovakvim potezima ne bi skretali pažjnu na nas, ali je**ga, šta da radim – rekao je Car za Pink.rs.