Home Zanimljivosti O ĆERKAMA IM SAD BRINU DRUGI: “Janjuša i Aneli deca ne zanimaju...

O ĆERKAMA IM SAD BRINU DRUGI: “Janjuša i Aneli deca ne zanimaju – Gorko će se kajati zbog trudnoće…”

1823
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

“Gorko će se kajati zbog trudnoće…”

Nedavno je u rijalitiju “Elita” otkriveno da je učesnica Aneli Ahmić trudna, što je izazvalo šok i nevericu kako među gledaocima, tako i među učesnicima, uključujući njenog partnera, bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša. Ova vest je izazvala ogromnu pažnju javnosti, ali i duboko uznemirila porodice.

Radomir Taki Marinković, otac aktuelne učesnice Elite Maje Marinković, izneo je svoje mišljenje o vezi Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, predviđajući sličan ishod kao sa njegovom ćerkom.

Taki je vrlo skeptičan u vezi Janjuševih roditeljskih sposobnosti, i navodi da Janjuš već ima jednu ćerku, koju viđa samo mesec dana godišnje.

– “Kakav je on otac? On već ima jednu ćerku koju viđa mesec dana godišnje. Kada se rijaliti završi, on odlazi na more gde izlazi i kocka se. Koliko vremena zaista provodi sa detetom?” – rekao je Taki za Pink.rs.

Aneli Ahmić i Janjuš

Taki veruje da će se situacija sa Aneli ponoviti kao i sa njegovom ćerkom Majom, i da Aneli ne bi trebala da gaji velika očekivanja od Janjuša.

– “Oni su aktivno radili na bebi, tako da me vesti o Anelinoj trudnoći nisu iznenadile. Mislim da Aneli ne treba da ima velika očekivanja od Janjuša. Uradiće joj isto što i Maji. Kada je Maja bila trudna, nije se javljao na telefon. Sada priča da će brinuti o detetu, ali mislim da su to prazne priče. Možda može Aneli da ubedi da je brižan otac, ali mene ne” – dodao je Taki.

Taki nije štedeo reči kritike ni za Aneli, navodeći da je i ona u rijalitiju dok njenu malu ćerku čuvaju drugi.

– “Isto tako i Aneli, ona je u rijalitiju, a malu ćerku joj čuvaju drugi. Njih deca ne zanimaju, drugi ih gaje dok su oni po rijalitijima. Mislim da će se pokajati za ovo” – zaključio je Taki.

Podsećamo, tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem”, voditelj je dao reč Stanislavu Krofaku, koji je objasnio svoj nedavni raskid sa Majom Marinković, navodeći da mu se ona potpuno zgadila, kao i njihovi intimni odnosi, koji su gotovo održavali njihovu vezu.