Home Zanimljivosti PRODUKCIJA UNELA SPECIJALAN PAKET ZA KROFAKA I MIONU: Ona ne skida osmeh...

PRODUKCIJA UNELA SPECIJALAN PAKET ZA KROFAKA I MIONU: Ona ne skida osmeh sa lica – Nenad Aleksić Ša puca po šavovima… (VIDEO)

16502
0
Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksic Sa,

Nenad Aleksić Ša puca po šavovima…

U Beloj kući mnogi komentarišu da među njima i dalje postoje emocije i da će se pomiriti nakon što se završi rijaliti. Stanislav je to isključio kao mogućnost i istakao je da ne želi da se vidi sa njom kada napuste “Elitu”.

Miona Jovanović je ušla u “Elitu” kao zauzeta devojka. Međutim, u rijalitiju se zaljubila u Nenada Aleksića Ša, pa je ostavila dečka i uplovila u vezu sa njim. Miona je počela da iznosi neke detalje iz veze sa Stanislavom Krofakom, pa je njegovo ime moglo često da se čuje u Beloj kući. Ša je vređao Stanislava, a ovo ga je navelo da uđe u rijaliti i da se suoči sa reperom i bivšom devojkom.

Miona nije obavila razgovor sa Stanislavom otkako je ušao u rijaliti, ali u poslednje vreme često ima potrebu da ga brani za crnim stolom. Nenada nervira što se Miona ne ograđuje od Stanislava, pa je posumnjao da su joj se vratile emocije prema bivšem dečku.

Sada je obezbeđenje unelo specijalnu pošiljku za Stanislava i Mionu. Fanovi njihove ljubavne priče su im poslali poklon paket. Miona je odlučila da ne želi da zadrži poklone, već će ih proslediti svojoj drugarici Aneli Ahmić. Ša se iznervirao kada je video natpis na kutiji “Stanislav i Miona zauvek zajedno”, pa je burno reagovao. Miona se sve vreme smeškala dok je prepričavala zadrugarima šta je dobila.

– Koja fora. Bože me sačuvaj i sakloni, šta je sledeće – rekla je Miona, a zatim je objasnila Ša šta joj je stiglo.

– Za Stanislava i mene poklon. Bože me sačuvaj. Daću Aneli sve – rekla je Miona kroz osmeh.

Miona prosledila poklon Aneli

– Ljudi su stvarno oboleli. Bože bolesti – iznervirao se Ša.

– Sad ću odmah da zovem Aneli. Prošli put sam Aniti, sad ću Aneli da dam – rekla je Miona.

– Bože boleštine – iznervirao se reper.

– Bože me sačuvaj. Dobila sam poklon – objašnjavala je Miona zadrugarima situaciju.

– Aneli ajde dođi. Dobila sam neku kutiju “Miona i Stanislav zauvek zajedno” sa nekim stvarima i to ću tebi da dam. Prošli put sam Aniti dala – rekla je Miona.

Aneli je odmah pregledala kutiju i bila je zadovoljna što joj je drugarica prepustila poklone.

Detaljnije pogledajte u nastavku: