Home Zanimljivosti SINA JE RODILA PRE SAMO 16 MESECI: Prelepe vesti iz doma Ane...

SINA JE RODILA PRE SAMO 16 MESECI: Prelepe vesti iz doma Ane Korać – Ponovo svi čestitaju…

1181
0
Ana Korac,
Ana Korac,

Ponovo svi čestitaju…

Starleta se potpuno povukla iz javnog sveta, a sada ima lep povod za oglašavanje.

Starleta i bivša učesnica “Zadruge”, Ana Korać porodila se pre nešto više od godinu dana i na svet donela sina prvenca.

Koraćeva uživa u majčinstvu, a svog partnera i dalje krije od javnosti. Ipak, koristi svaku priliku da pokaže koliko je pažljiv prema njoj, a neretko je obasipa skupim i lepim poklonima.

Ana je proslavljala jubilarni 30. rođendan, a na Instagramu je osvanula i fotografija jednog dela poklona. Slavljenica je dobila raskošni buket cveća, pored kojeg je stajala rođendanska torta u obliku Mercedesa G klase, kakav auto inače vozi, a čija se cena kreće i do 270.000 evra.

– Najlepše jutro – poručila je Koraćeva uz emotikone srca i poklona.

Instagram,
Instagram,

Ferari od POLA MILIONA I DŽIP od 150.000 EVRA: Bogati biznismen Ani sve obezbedio

Ana Korać, poznata je po tome da voli da živi “na visokoj nozi”. Na njoj je uvek firmirana garderoba, često obilazi luksuzne destinacije i skupocene restorane.

Nakon što je osnovala porodicu sa svojim partnerom, malo se povukla iz medija i iz javnog života. Međutim, i dalje na društvenim mrežama deli sa pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu. Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da pozira u garaži i tom prilikom je pokazala kakav vozni park poseduju ona i njen partner.

U njihovom vlasništvu su čak dva luksuzna automobila. Ana Korać nalazila se blizu crvenog Ferarija, dok se u pozadini video Mercedesov džip G klase.

Instagram,
Instagram,

Džip je procenjen na oko 150.000 evra, dok je Ferari koji poseduje model “SF90 Stradale/Spider” i košta preko vrtoglavih pola miliona evra. Ne može se tačno utvrditi koliko košta jer cena varira u zavisnosti od toga kakvu dodatnu opremu poseduje.

Podsetimo, Ana je skupoceni džip dobila od partnera pre nešto više od dve godine. Tada se pohvalila na društvenim mrežama svojim luksuznim četvorotočkašem.

– Imam najboljeg dečka na svetu – napisala je Ana Korać pre dve godine, kada je premijerno pokazala svog lepotana.