Home Zanimljivosti STIŽE VERENIČKI PRSTEN U ELITU: Spreman da zaprosi trudnu devojku – Direktan...

STIŽE VERENIČKI PRSTEN U ELITU: Spreman da zaprosi trudnu devojku – Direktan razgovor sa produkcijom… (VIDEO)

17687
0
Elita,
Elita,

Direktan razgovor sa produkcijom…

Zadrugar želi da podigne njihovu ljubav na viši nivo. Spreman je na sve da bi svojoj izabranici izmamio osmeh na licu i da bi joj dokazao da je voli.

Borislav Terzić Terza i Milica Veličković nedavno su saznali da je zadrugarka u drugom stanju i da će uskoro postati roditelji. Terza je srećan što će postati otac i poručio je Milici da nema razloga za brigu jer će on voditi računa i o njoj i o bebi. Milica nije očekivala da će joj se trudnoća desiti u rijalitiju, ali joj je pao kamen sa srca kada je razgovarala sa majkom u Rajskom vrtu i kada je shvatila da ima podršku porodice.

Terza je sada tokom žurke otišao u Rajski vrt kako bi porazgovarao sa Drvetom mudrosti. On je izrazio želju da mu Drvo pomogne da zaprosi Milicu.

– Drvo, došla ti je Miljanica. Došla sam da tražim da Zola dobije nešto. Popila sam tri piva i četvrto sam prosula, neće želudac – rekla je Miljana.

– Kako si ti, Terza? – pitalo je Drvo.

– Dobro sam, nikako da dođem do tebe. Znaš da postajem otac. Hteo sam da te zamolim da napravimo nešto svečano, da je zaprosim ovde – rekao je Terza.

– Milica je jako tužna, riba celu kuću. Šta mogu da uradim da Terza dobije veridbu, a nešto i Zola – kazala je Miljana.

– Drago mi je da ćete se veriti – reklo je Drvo.

– Došao sam najviše zbog toga, da bude ljubav. Zamolio bih te, ako to može – rekao je Bora.

– Odradiću neki zadatak, da Terza i Zola dobiju par piva i daću prsten, da se desi ta veridba. Nisam smislila šta bih uradila, ali neću liznuti ta piva. Mogu da priđem Skraćenom (Bebici) i da mu kažem “voulez vous coucher avec moi” (da li želiš da spavaš sa mnom) – rekla je Miksi.

Drvo mudrosti pristalo da obezbedi prsten

– Hteo bih da je zaprosim, plače svaki dan, ima upalu uha i jako je loše. Mnogo smo srećni i voleo bih da se to ovde desi. Ja sam najsrećniji čovek na svetu, voleo bih da kleknem i da napravimo svadbu. Pričam to iz srca – rekao je Bora.

– Omogućiću ti veridbu – reklo je Drvo.

– Drvece, da li moram da radim zadatak? Nisam sposobna – rekla je Kulićeva.

– Mislio sam da želiš da radiš taj zadatak – reklo je Drvo.

– Predložila sam za njih, biću ti zahvalna – kazala je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: