Home Zanimljivosti “JOVANA MI POSLE RASKIDA NIJE VRATILA AUTO”: Stefan Karić nakon dve godine...

“JOVANA MI POSLE RASKIDA NIJE VRATILA AUTO”: Stefan Karić nakon dve godine odlučio da progovori… (VIDEO)

436
0
Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,
Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,

Stefan Karić nakon dve godine odlučio da progovori…

Jovana i Stefan su vezu započeli pred kamerama “Zadruge”, dok je Ljubisavljevićeva imala partnera koji je čekao napolju. Ipak, veza se završila po izlasku, a sada su u javnost dospeli novi detalji.

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, poznatija pod nadimkom Misica, važili su za jedan od omiljenijih parova, a kada su raskinuli, fanovi njihove veze su celu situaciju teško podneli.

Iako je od kraha njihove ljubavi prošlo skoro dve godine i oboje uživaju pored svojih novih partnera, Stefan je sada izašao u javnost sa tvrdnjom da mu Jovana nakon raskida nije vratila automobil koji joj je kupio dok su bili u vezi.

– Kupio sam auto Jovani kada sam ušao u rijaliti. Negde sam želeo da je obezbedim na neki način što se tiče prevoza. Nije mi ga vratila nakon raskida – izjavio je Stefan.

Gostujući u podkastu na Hajpu, Karić je kao iz topa odgovorio na pitanje koju devojku je najviše voleo, rekavši da je to Dijana Milojković koja je nažalost preminula nakon borbe sa karcinomom, a njegov odgovor zapravo i nije iznenađujući.

Jovana želi da se uda za Bogdana

Jovana i Stefan su raskinuli u avgustu 2022. godine, a nedugo zatim, nekadašnja misica i učesnica “Zadruge” uplovila je u emotivnu vezu sa ugostiteljem i bivšim dečkom Svetlane Ražnatović Cece, Bogdanom Srejovićem.

Potpuno se povukla iz javnosti i medija, ali na društvenim mrežama redovno objavljuje zajedničke fotografije na kojima se vidi koliko par uživa. Svojevremeno je priznala i da planira brak sa Srejovićem, međutim, svoju vezu još uvek nisu podigli na viši nivo.

– Počela sam da kuvam, ne znam zašto me to ispunjava u poslednje vreme, ali volim da zavežem kosu u punđu, pustim muziku i počnem da spremam nešto… Dopada mi se, to mi bude najdraže, da ne pojedemo za jedan dan bilo bi mi mrsko da spremam. Ovako kada se najedemo slatko, ne moramo da idemo po restoranima i to me trenutno ispunjava. Možda mi je to sad neki hobi u stvari – priznala je Jovana.

U domaćim medijima se nekoliko puta već spekulisalo da će par stati na ludi kamen, a Jovana otkriva da ne bi i dalje bili u vezi da to nije neki sledeći korak u njihovom odnosu.

– Da, naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: “Ona je već nama najavila”… Ljudi, ja ću reći prvo nama, a onda i svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: “Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje”. Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći “da” ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to – otkrila je tada Jovana.

Pogledajte prilog:

@hypetelevizija

Stefan Karic je gost HypeBox-a #hypetv

♬ original sound – HYPE TV – HYPE TV