Home Zanimljivosti MATORA I ANITA NIKAD NISU BILE U BRAKU: Isplivao snimak kardinalne greške...

MATORA I ANITA NIKAD NISU BILE U BRAKU: Isplivao snimak kardinalne greške tokom venčanja…

1643
0
Anita Stanojlovic, Jovana Tomic Matora,
Anita Stanojlovic, Jovana Tomic Matora,

Isplivao snimak kardinalne greške tokom venčanja…

Greška koja je nastala prilikom sklapanja bračne zajednice otvara mnoga pitanja, a ni jednoj ni drugoj neće biti svejedno posle saznanja ovog propusta.

Jovana Tomić i Anita sklopile su brak tokom leta u Crnoj Gori, ali ih je Beograd razveo, tačnije, Šimanovci. Nakon ulaska u sedmu sezonu “Zadruge” nazvan “Elita” isplivale su skandalozne poruke između Stanojlovićeve i Matee Car.

Hrvatica je obelodanila prepisku sa Matorinom suprugom, i od tada sve kreće nizbrdo. Međutim, jedan snimak dovodi u pitanje to da li je brak između Anite i Jovane zapravo validan!

Ipak, ono što sada baca senku na sve to su snimci do kojih je portal Pink.rs došao, a na kojima se jasno čuje da je matičarka prilikom venčanja, pogrešila Aniti prezime.

Prilikom gledanja klipova u čiji je posed došao portal Pink.rs, jasno se vidi propust.

Naime, matičarka je prilikom izgovaranja Kruševljankinog imena pogrešila, te je oslovila sa “Anita Stanojević”, a ne Stanojlović, kako joj i jeste prezime.

Niko od pristutnih, takođe, nije primetio da je došlo do greške, a sada se nameće pitanje da li je ovaj brak uopšte i validan zbog ovog propusta.

Važi li u Republici Srbiji istopolni brak?

Podsećanja radi, u jeku Anitinog neverstva i kraha ove istopolne bračne zajednice novinari su kontaktirali advokata, Aleksandra Olenika, kako bi objasnio kakav je zakon Srbije prema istopolnim brakovima i da li gej brak koji je sklopljen u inostranstvu važi u Srbiji.

– Zavisi šta podrazumevati pod terminom “gej brak”, u kojoj zemlji u inostranstvu je sklopljen i šta znači. Postoji samo građanska registracija kada vas matičar ili neki drugi organ uprave registruje, pa do braka. Od toga zavisi koja su prava i obaveze predviđene tim opcijama. Svakako, najveći deo toga ne može da važi u Srbiji jer je direktno suprotan našim pozitivno pravnim propisima – rekao je Aleksandar.