Home Zanimljivosti NAKON BRUTALNOG OKRŠAJA: Razgovor Janjuša i trudne Aneli šokirao narod – Ljubav...

NAKON BRUTALNOG OKRŠAJA: Razgovor Janjuša i trudne Aneli šokirao narod – Ljubav cveta…

437
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Ljubav cveta…

“Aneli moja, ova završnica u rijalitiju će da nam bude najbolja.”

Učesnici “Elite” Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš zakopali su ratne sekire kada su saznali da čekaju dete, te su se odlučili da se osame.

Izolovali su se u spavaćoj sobi, pa je Janjuš Aneli nekoliko puta nagovarao da imaju vrelu akciju, govoreći joj da će da joj napravi još jednu bebu.

– Aneli moja, ova završnica u rijalitiju će da nam bude najbolja! Mnogo mi je drago što smo zajedno, što se stvari polako rešavaju, pa kako tako. Ne mogu samo da shvatim da je neko u stanju da se toliko promeni i postane emotivan kad čuje ovakve vesti, da će da dobije dete – rekao je, pa dodao:

– Idem iz krajnosti u krajnost, od besa do velike ljubavi. Ajde da ti napravim još jednu bebu – pričao je Janjuš, a Aneli se samo smejala i stišavala ga kako ga neko ne bi čuo.

Poidsetimo, prethodno je iznenada nastao novi haos između Ahmićke i bivšeg košarkaša koji je šokirao sve cimere, a i gledaoce popularnog rijalitija.

Naime, Janjuš je hteo da legne pored Aneli, koja je po svemu sudeći zauzela više mesta na krevetu, pa je on odmah počeo da histeriše na nju i da je brutano gura, što je zgrozilo njihove cimere, koji nisu mogli da veruju čemu prisustvuju.

Drama je srećom trajala kratko, ali su svi zapamtili šta je Janjuš uradio, a nikome nije jasno zašto je ovoliko agresivan, s obzirom na to da uskoro treba da postane otac.