Home Zanimljivosti OSTAVIO NAROD U ŠOKU: Nakon što se nije obradovao novoj bebi –...

OSTAVIO NAROD U ŠOKU: Nakon što se nije obradovao novoj bebi – Janjuš se direktno u programu obratio Eni i Kruni… (VIDEO)

8832
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Janjuš se direktno u programu obratio Eni i Kruni…

Bum koji je izazvala trudnoća Aneli Ahmić se ne stišava. Naslednik ili naslednica kog čeka sa bivšim košarkašem pokrenulo je mnoga pitanja koja more njegove misli.

Beba koju su shvatili da očekuju bivši košarkaš i bosanskohercegovačka starleta izazvala je buru reakcija, kako u spoljnom svetu, tako i u “Eliti”.

Problematika je nastala nakon što je publika uočila da se Marko i nije toliko obradovao prinovi. Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Milan Milošević dotakao je kulu karata pitanjem koje je uzburkalo gledaoce i crni sto.

– Zašto nisi pokazao sreću kada si saznao da ćeš postati tata? – glasilo je pitanje.

– Slažem se da nisam, imam više razlog. Prvi razlog je što smo imali svađu baš tešku taj dan, drugi je jer sam bio u šoku. Nisam očekivao da će uopšte biti trudna, ali i dok smo išli ka tamo ja sam nju vređao i to me boli. Kada smo došli ovde bili smo u šoku isto. Postali smo svesniji, ali možda ćemo tek postati svesni kada izađemo napolje. Moramo i da vidimo sa našim porodicama, razmišljamo i o našoj deci. Tek što smo čuli i što nam se desilo, tek će nam se pravo dogoditi kada izađemo odavde – rekao je Janjuš.

– Pitala sam ga ja. Nije pokazao da je srećan, ali stvarno smo imali tu svađu ceo dan i u hotelu je baš bio brutalan i odvratan. Tako da sada može da mu kaže ko hoće. Sutradan sam videla da mu je drago i pričali smo, ali vidim da mu nije svejedno zbog Krune – rekla je Aneli.

– Ja razmišljam zato što ona zna da mi je samo ona centar sveta i zato me brine da ne bude tužna ili ljubomorna. Kad bih ja znao da ćemo sutra sesti svi zajedno i šetati, meni će biti lakše. Ona je jako pametna i mora shvatiti šta se desilo i verujem da će Ena njoj objasniti, koliko god ona nije za naš odnos, ona nikada nije rekla Kruni ništa ružno za mene. Nadam se da će joj Ena reći da će nju tata voleti uvek kao i do sad i da je ona tati nešto najdraže što postoji. Ona ima drugaricu koja ima polu brata i polu sestru i možda će uz to njihovo druženje biti svesnija nekih stvari, ali volela bih da to sve bude kako treba. Tad ću biti baš srećan. Moji planovi sa Aneli se menjaju totalno, moramo izaći napolje i staviti sve na papir. Ona ima dete, ja imam dete i čekamo naše dete. Moramo da vidimo gde ćemo i kako ćemo, sve mora da se isplanira. Ovo menja kompletno naše planove. Nama prvenstveno treba odmor, ona mora da shvati da ja u Beogradu moram da živim, ja ne bi mogao da živim sa drugom decom, a da nisam svaki dan sa svojom Krunom – rekao je Janjuš.

Reakcija Aneline i Janjuševe porodice

Podsećamo, povodom vesti o trudnoći oglasila se Anelina porodica. Oni su istakli da će dete prihvatiti i da će Aneli i beba biti zbrinute, ali da ne žele ni da čuju za Janjuša zbog svih ružnih reči joj je uputio. Anelin bivši partner, Asmin Durdžić se uključio uživo u program i poželeo je Ahmićevoj i Janjušu sreću. Osudio je košarkaša što vređa Aneli, ali nije želeo previše da komentariše njegove postupke jer je i on vređao Aneli. Janjuševa porodica se još uvek nije oglasila povodom toga što stiže prinova u njihov dom. Janjušević je priznao Drvetu mudrosti da se najviše brine kako će njegova ćerka Kruna prihvatiti brata ili sestru.

Ni Anelina majka Jasmina nije srećna zbog prinove

Porodica bosanskohercegovačke starlete navodno se našla u stanju očaja nakon što je saznala za Anelinu trudnoću. Domaći mediji prenose da je njena majka Jasmina izrazila veliku ljutnju i razočaranje zbog ovog događaja, smatrajući ga velikom sramotom za porodicu. U vesti koja je dospela u javnost, Jasmina je jasno stavila do znanja da je zbog Aneline trudnoće spremna da se odrekne ćerke, navodeći da Aneli neće imati gde da se vrati nakon napuštanja rijalitija “Elita”.

– Znam da ste ljuti i razočarani – napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

– I dalje sam – odgovorila je Jasmina.

– Da pokuša život sa njim. Treće nema – glasila je poruka, na šta je Ahmićka odgovorila:

– Ma kakvi, niti bi on hteo. Ne dao Bog. Mi bismo joj tad okrenuli leđa – bio je njen naredni komentar, koji je šokirao mnoge.

– Kada nema gde – napisali su joj.

– Da – kratko je poručila Jasmina.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: