Home Zanimljivosti OVA ŽENA ĆE DOKRAJČITI NENADA ALEKSIĆA ŠA: On se nikada neće pomiriti...

OVA ŽENA ĆE DOKRAJČITI NENADA ALEKSIĆA ŠA: On se nikada neće pomiriti sa istinom… (VIDEO)

450
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

On se nikada neće pomiriti sa istinom…

Poznato je da je Mionina porodica za njeno pomirenje sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, dok vezu sa reperom nikada neće prihvatiti.

Pismo bake učesnice “Elite” Mione Jovanović u kome je iznela svoj stav protiv njene veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša pre nekoliko meseci isplivalo je u javnosti. Međutim, to nije sve.

Sada je osvanula i stara fotografija žene zbog koje bi mogla da se njihova veza zauvek završi.

Instagram,
Instagram,

– Miona srećan rođendan. Brod otplovi i odnese roleks, a tebi osta ovaj na slici i flaša belog vina. Miona znaš šta si obećala kada si ulazila, nemoj da prekršiš obećanje, ali i ovo je previše. Tog nasilnika boli du*e za tvoje roditelje i brata, a ti ga ljubiš, bljak. Nemoj da sklanjaš stvari koje imaš, nemoj se više ponižavati. Mogla bi ti pisati mnogo više, ali ti mi ne zameri na ovim rečima, mogu ja i gore. Zdrava bila, voli te Baba Nacka, Pavle i Maša. Ne dozvoli da te neko odvoji od porodice, život bih dala za tebe – napisala je baka Mioni u okviru rođendanske čestitke.

Podsetimo, učesnik “Elite” Nenad Aleksić Ša je razgovarao sa Drvetom mudrosti o Mioni Jovanović. Reper je progovorio o vezi sa mladom pevačicom, te otkrio kako vidi njihov odnos nakon završetka rijalitija i napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima.

– Mi smo super spustimo loptu, onda onaj sto i njeni odgovori. Miona i ja smo isti, ljudi moraju da mere i meni i njoj, a ne samom meni. sve što ona uradi, meri se meni. Umorilo me je sve. Ja ne želim da ide bilo šta po njoj ali ne može samo meni. Ona daje odgovore koji produžavaju agoniju, a zna da to meni smeta, ja menjam sebe zbog nje, ali deluje mi da i to što ne pričam o njenom bivšem odnosu nije dovoljno – rekao je Ša, pa je otkrio šta mu smeta kod Mione.

– Smeta mi to, to što me vređa, to me nervira. Smeta mi to što ona mene poižava za stolom, a tada treba da dokaže da smo jednaki. Sinoć je bilo pitanje da joj se ja gadim, a ona kaže imaju pravo da misle kako misle, to nema poente. Stalno mi je u glavi to što ostavlja prostor stalno, to za roditelje, ja jesam po strani, ali ona umesto da ima stav, ona ima strah – rekao je Ša.

– Kako ti vidiš vaš odnos nakon “Elite” – upitalo je Drvo.

– To me plaši,to sa roditeljima, smatram da to može da bude argument za odlazak iz veze. Ja ulažem ozbiljan trud u vezi, nadam se da ćemo nastaviti napolju, ali imam i rezervu u glavi šta može da se desi. Krivo mi je što se ne vidi realna slika o meni – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: