Home Zanimljivosti OVO JE KRAJ ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Miona i Stanislav se dodiruju...

OVO JE KRAJ ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Miona i Stanislav se dodiruju – Potpuno im popustile kočnice… (VIDEO)

858
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Potpuno im popustile kočnice…

Da li se sve ovo desilo slučajno ili namerno, ostaje nam da saznamo.

Iako se mesecima iza nas spekuliše o odnosu učesnika “Elite”, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, mnogi učesnici, ali i gledaoci tvrde da među njima i dalje postoje emocije.

Bezbroj puta smo uspeli da uhvatimo njihove poglede, ali sada su definitivno rešili da pređu granicu.

Naime, Stanislav se vraćao iz toaleta i krenuo da izlazi iz Bele kuće, te se jasno vidi da ga je Miona uočila i krenula njemu u susret.

Njih dvoje su se u mimoilaženju dodirnuli telima i to sve na očigled njenog dečka Ša. Da li se sve ovo desilo slučajno ili namerno, ostaje nam da saznamo.

Stanislav Krofak i Miona Jovanović bili su u velikoj ljubavi, a da su zaljubljeni videlo se i kada ju je biznismen ispratio ispred studija u Šimanovcima.

Pevačica je učešćem u rijalitiju “Elita” želela da ispromoviše sebe i svoju kariju, a zatim se vrati u zagrljaj Stanislavu, međutim, sve joj se otrglo kontroli kada se zaljubila u repera Nenada Aleksića Ša.

Raskinula je sa Krofakom putem televizije, a njihov odnos se nije završio razgovorom koji im je očigledno bio potreban.

Iako je Stanislav više puta naglasio da ne postoji šansa da Mioni oprosti prevaru, te da ga ona uopšte ne zanima, mnogi ne veruju njegovim rečima, pogotovo sada, kada se pojavio snimak njihovih dodira.

Detaljnije pogledajte u nastavku: