Home Zanimljivosti PRAVI PAKAO ZA ANITU: Hitno se oglasila nakon što je optužena da...

PRAVI PAKAO ZA ANITU: Hitno se oglasila nakon što je optužena da je potrošila njenih šest miliona…

909
0
Jovana Tomic Matora, Anita Stanojlovic,
Jovana Tomic Matora, Anita Stanojlovic,

Hitno se oglasila nakon što je optužena da je potrošila njenih šest miliona…

Aniti je prekipelo, te je progovorila o prijateljstvu poznate menadžerke Tamare i njene bivše supruge.

Učesnice “Elite” Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović otkako su raskinule konstantno iznose prljav veš iz svog braka.

Haos u njihovom odnosu je nastao kada je Jovana tokom borakvka na velelepnom imanju u Šimanovcima saznala da joj se supruga konstantno dopisivala sa hrvatskom tiktokerkom Mateom.

Nakon toga, Matora i Anita su rešile da stave tačku na svoj odnos, a Stanojlovićeva je odmah uplovila u novu ljubavnu vezu sa Anđelom, Jovaninim bivšim prijateljem, a tek tada se sve zakuvalo.

Tokom nove emisije “Gledanje snimaka”, Aniti je prekipelo, te je progovorila o prijateljstvu poznate menadžerke Tamare i njene bivše supruge:

– Tamari se ostavlja njena kartica puna para da se plate računi. Mi izlazimo napolje, ostalo je nula dinara od šest miliona. Tamara joj je rekla da su to pare za kameru. Mi kada smo ušli na račun, videli smo da je 50.000 evra potrošeno na izlaske. Njih dve se štite da se to ne bi iznelo. Tamara je pričala da je Matorinu mamu vodila na lečenje, a to je laž, a Tamara je koristila. Ja sam bila tu – rekla je Anita.

Ovim povodom se oglasila i pomenuta Tamara, koja je dala svoj sud:

– Sud postoji za ovakve stvari. Jedini komentar koji imam je 1069 na 3030. Hvala – istakla je Tamara za domaće medije.