Home Zanimljivosti ZABRINUTOST OKO MALE NORE RASTE: Janjuš dao ultimatum majci svog deteta –...

ZABRINUTOST OKO MALE NORE RASTE: Janjuš dao ultimatum majci svog deteta – Aneli u velikom strahu…

695
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Aneli u velikom strahu…

Jabuka razdora među budućim roditeljima često je bivši partner buduće mame, a to se desilo i tokom ove svađe.

Učesnica rijalitija “Elite” Aneli Ahmić je uznemirena nakon svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem, sa kojim je u ponedeljak saznala da očekuje dete.

Ona strepi da će je Janjuš napustiti nakon što izađu iz rijalitija, jer veruje da je već pokazao neodgovornost kao otac.

Osim toga, Aneli je zabrinuta za svoju ćerku Noru, koju je dobila iz prethodne veze sa Asminom Durdžićem. Iako su Aneli i Janjuš razgovarali o tome šta je najbolje za njihovo dete, još nisu našli rešenje.

– Moraš da rešiš to sve oko deteta s Asminom, pre svega. Ne možemo da idemo dalje ako se ne reši nešto što nas muči već neko vreme – rekao je Janjuš.

– Ne znam šta da rešavam. Ako se gleda iz tog ugla, svašta nešto se dešava. Imaću problema sa svim tim stvarima, vidim ja. On je izjavljivao da dete nije njegovo, a sad, kad sam ja trudna, kao želi dete. Ne ide. On je u studiju rekao da dete nije njegovo. Ne pije mi vodu da on želi nešto drugo – rekla je Aneli.

Podsetimo, Aneli je ranije, pre ovog razgovora, pričala da misli da će sa Janjušem da ima velike probleme zbog toga što, ako se posvađaju, potencijalno može da napravi haos u njenom životu.

– Tek sad polako počinjem da shvatam kako se on ponašao prema ženi napolju i ćerkici. On je i njih napustio, ne bi trebalo to da zaboravim. Plašim se da sutra i mene tako ne izbaci na ulicu s detetom. To ne bih mogla da mu oprostim. Mi smo i ovde imali svađe kao da smo krvni neprijatelji, što bi napolju bilo bolje? Moglo bi biti samo gore. On me i sada trudnu nervira i sekira, tako da moram da budem spremna na sve – rekla je Aneli.