Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU U VEZI BEBE: Saopštenje porodicama – “Treba...

ANELI AHMIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU U VEZI BEBE: Saopštenje porodicama – “Treba se nositi s tim…” (VIDEO)

1661
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

“Treba se nositi s tim…

Čitava javnost budnim okom prati ovaj dinamičan rijaliti par. Aneli je već svojim ulaskom i pominjanjem Stanije Dobrojević obezbedila mesto na naslovnicama tabloida, a vest o njenoj trudnoći ne prestaje već danima da biva predmet debate.

Pozitivan test na trudnoću Aneli Ahmić, koja je dospela u centar pažnje zbog svog učešća u rijalitiju “Elita”, izazvala je najrazličitije reakcije javnosti.

Nakon nekoliko dana od objave vesti, Aneli je odlučila da progovori o novonastaloj situaciji i iznese svoje viđenje situacije.

– Sve je bolje. Prvih par dana smo bili po šokom, kako vreme prolazi sve nam je jasnije i bolje. Imam strah kako ćemo i da li će sve to napolju da funkcioniše. Ja sam uvek govorila da imam neki dobar osećaj kad gledam nas dvoje, ali imam strah, jer nije to mala stvar. Treba se nositi s tim, ja imam ćerku, treba da dođem za Beograd i da je upišem u vrtić. Treba da vidimo gde ćemo da živimo – kazala je Aneli prvo.

– Što se tiče našeg odnosa uvek postoji strah da li će to da opstane, ali ja nekako verujem. Ja sam u njega 100% sigurna kao muškarca koji će lepo da se ponaša prema detetu – govorila je Aneli u rijalitiju “Elita”.

– Janjuš je rekao da bi voleo da popriča sa Sitom i tvojom majkom, da li misliš da bi za sve što je izrečeno iskoristiti priliku da se izvini? – upitao ju je voditelj.

– Sigurno, jer mu nije svejedno. On je svestan svega, rekao mi je da mu je jako bitno kako će oni da reaguju i kako će da se ponašaju, da li će da ga prihvate. Rekao je on više puta da zaslužuje da im se izvini – govorila je Aneli.

– Kako bi one reagovale? Da li će da private izvinjenje? – dodao je voditelj.

– Ja poznajem svoju porodicu i mislim da će to da prihvate – odgovorila je ona.

– Janjuš je rekao da mu smeta što pričaš sa drugima i što iznose svoje stavove i kako treba da slušaš samo njega. Na koga on misli? – upitao je voditelj.

– Mislim da on misli na Lepog Miću, njega to mnogo nervira. Kad Mića komentariše ja kažem da on komentariše realne stvari, ali ja slušam njega i mene. Mi treba da slušamo jedno drugo, ali nikog trećeg – rekla je Ahmićeva.

– Da li si razmišljala gde ćete da živite? – dodao je voditelj.

– Može da bude samo Beograd, on tu ima ćerkicu i logično je. Nekad možemo da odemo u Dubrovnik, Sarajevo, Prijepolje, ali moramo da se smestimo da budemo da jednom mestu – odgovorila je ona.

Detaljnije pogledajte ispod: