Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ SMISLILA KOJE IME ĆE DA DA DETETU: Narod zgrožen –...

ANELI AHMIĆ SMISLILA KOJE IME ĆE DA DA DETETU: Narod zgrožen – Janjuš ne želi ni da čuje…

241
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Janjuš ne želi ni da čuje…

Mnogi su se zagrcnuli kada su čuli koje ime hoće da da svom sinu. Sada se čeka mišljenje Asmina koga je ponovo umešala u sve to.

Učesnici Elite Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pomirili su se nakon svađe koju su nedavno imali, a sada se ona našalila pričom vezanom za dete, a to je šokiralo njene cimere.

Naime, Aneli je rekla da detetu hoće ime da da po bivšem dečku Asminu Durdžiću, tako da se zove Jasmin, jer bi spojila njegovo ime sa imenom bivšeg košarkaša.

– Razmišljala sam o imenu za dete i mislim da bi odlična fora bila da se zove Jasmin ako bude dete muško! Spojiću imena bivšeg i sadašnjeg dečka, pa ćemo da vidimo šta i kako. U suštini, svakako smo bebu napravili u rijalitiju, može to uvek da nas veže za ovu priču – rekla je Aneli

Ona se naravno samo šalila, ali su je drugi cimeri odmah upozorili na to da ne bi trebalo da se tako šali, s obzirom da se Janjušu takva šala nikako ne bi svidela.

Podsećamo, u toku emisije “Gledanje snimaka” prikazan je Marko Janjušević Janjuš kako razgovara sa Jovanom Tomić Matorom i govori joj kako ga je sramota što Aneli Ahmić radi test za trudnoću na televiziji i razmišlja kako nije našao bolju devojku.

U međuvremenu, Aneli je priznala da je pila tablete protiv trudnoće, a sve zbog toga što nije smatrala da je sada vreme da opet čuva bebu.

– Nije me sramota, nek bude da sam i to u rijalitiju doživeo. Rekao sam da nisam u tom momentu delovao srećno, jer mi je bilo krivo što smo se ceo dan svađali. Ja sam posle shvatio da je to to i tako je bilo. Mi smo to želeli i to je to – rekao je Janjuš.