Home Zanimljivosti ISPLIVALA GORKA ISTINA: U jeku vesti o prinovi – Miona ne može...

ISPLIVALA GORKA ISTINA: U jeku vesti o prinovi – Miona ne može da zaboravi Stanislava Krofaka…

329
0
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,
Miona Jovanović, Nenad Aleksic Sa,

Miona ne može da zaboravi Stanislava Krofaka…

Situacija u Šimanovcima se zahuktava kako se približava momenat finalne večeri. Informacije iz Bele kuće šire se brzinom svetlosti, a novinari su otvorili mnoge pitanja koja gledaoce interesuju.

Veza koja od Nove godine okupira pažnju medija i publike svakako jeste veza Mione i Nenada. Taman kada gledaoci pomisle da bivši reper i mlada pevačica ulaze u mirnu luku svoje ljubavi dese se bure koje izazovu neartikulisano Aleksićevo ponašanje.

Najveći udarac po njihovu vezu svakako je bio ulazak bivšeg MMA borca Stanislava Krofaka, partnera Jovanovićeve kog je ostavila upravo zbog gradonačelnika Beograda.

Strasti se ne stišavaju, a kod Nenada postoji sumnja da mu devojka ipak nije prebolela Panteru. Iako je epicentar svih događaja i dešavanja trenutno Aneli Ahmić i njen partner Marko Janjušević Janjuš, sa lepih vesti o bebi skrene se sa teme razgovorom o Aleksićevoj ljubomori.

– Što se Miona i ti stalno toliko svađate? Mnogi misle da ona nema ni gram emoicija, a da ti to ne vidiš – upitao je Jovan.

– Ne znam zbog čega vide to tako. Meni je bitno da moj odnos nije lažan i da ja reagujem sasvim prirodno. Možda mi je neka reakcija prenaglašena, ali to je kad mi nešto zasmeta – rekao je Ša.

– Miona je tokom razgovora sa Žanom rekla da ti samo tražiš izgovor da odeš od nje, zbog čega je to rekla? – upitao je Jovan.

– To je glupost što je ona rekla. Da je tako, samo bih se sklonio od nje i to bi bilo to – rekao je Ša.

– Kada se desi svašta među vama, ti joj prebaciš da nije prebolela Stanislava. Da li stvarno to misliš, ili je to trenutak besa? – upitao je Jovan.

– Ostavljala je mnogo prostora, zato je i moja sumnja opravdana. Ova priča se dugo razvlačila, zato sam ja rekao da mi je čudno. Da mislim da ima emocije prema Stanislavu, ne bih ni sekud bio s njom u odnosu. Ja ludim samo što se produbljuje priča – istakao je Ša.

– Ša se nedavno iznervirao jer ti je pogled bežao ka Stanislavu jer je primetio da ne prestaješ da ga posmatraš – kazao je Jovan.

– Dešava se često da mahinalno pogledam, ali nije istina da nisam skidala pogled sa Stanislava. Moguće je da sam pogledala, ali ne i da sam sve vreme gledala – kazala je Miona.

– Ja sam Mioni skrenuo pažnju da ne treba da sedimo blizu Stanislava, kako se ovako nešto o čemu pričamo ne bi dešavalo – kazao je Ša.

– Miona, po kući se pričalo da si se osmehnula kada su stigli pokloni od fanova za Stanislava i tebe, dok Ša nije bio prisutan? – upitao je Jovan.

– Nisam se osmehnula. To su priče maloumnih mozgova – kazala je Miona.

– Zbog čega si rekla da ti se Nenad gadi, a posle se brineš šta će tvoja porodica kasnije reći na vaš odnos? – upitao je Jovan.

– Umem da kažem neke stvari u besu, ali daleko od toga da mi se Ša gadi – kazala je Miona.

Podsetimo, nedavno je Nenad Mioni sve vreme ljubio stomak, kao da predoseća nešto. U prilog spekulacijama o trudnoći Jovanovićeve ide izjava Milana Miloševića da stiže još jedan test u “Elitu”.