Home Zanimljivosti JANJUŠ PREBLEDEO: Iznenadni obrt situacije – Bivši košarkaš pritisnut sa svih strana…...

JANJUŠ PREBLEDEO: Iznenadni obrt situacije – Bivši košarkaš pritisnut sa svih strana… (VIDEO)

2938
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Bivši košarkaš pritisnut sa svih strana…

Pozitivan test na trudnoću Aneli Ahmić, koja je dospela u centar pažnje zbog svog učešća u rijalitiju “Elita”, izazvala je najrazličitije reakcije javnosti. Budući roditelji su zbunjeni kao da im je prvi put.

Dok budući roditelji razmišljaju gde će, kako i od čega živeti, nameću se i mnoga druga pitanja. Oni za sobom imaju decu, bivše partnere, porodicu i sugrađane.

Tim povodom, ekipa novinara uputila se u Prijepolje, rodni grad Marka Janjuševića kako bi javnost znala kako njegove komšije i prijatelji reaguju na to što on i Aneli čekaju dete, a Joca novinar je nakon toga spremio mnoga pitanja za Jaška.

– Ona je sad u drugom stanju i ja ću stati uz nju. Normalna je stvar to. Nema više drugih solucija. Nisam otac njenom detetu i pored toga što ću biti tu za to dete. Kad je reč o izboru partnera, ni ja nemam pravo na to da se mešam s kim će moja bivša žena biti, osim da bude dobra prema našem detetu. Njen bivši suprug ima svoj život i treba time da se vodi. On treba da viđa svoje dete – kazao je Janjuš.

– Je l’ se bojiš da taj odnos nije u potpunosti načisto? – upitao je Joca.

– Bojim se. Ja sam ovde najviše svađa imao zbog tog drugog odnosa. Kako da ne budem nervozan, kad mi je to u glavi – kazao je Janjuš.

– Je l’ se bojiš možđa da upravo to ne naruši vaš odnos? – upitao je Jovan.

– Dešavalo se da sam se brinuo, ali sada ne mislim tako. Moram samo da kažem da svako dete treba da živi sa majkom, osim ako majka nije normalna, a Aneli je sposobna da se brine o detetu – rekao je Janjuš.

– Da li te ne zanima šta će tvoja bivša supruga reći o tvom odnosu sa Aneli? – upitao je Jovan.

– Šta koga zanima?! Mi imamo dete, ali ne treba da misli o Aneli i meni, nego o Kruni i kako će ona reagovati. Ja sam taj koji ćerki mora da objasni sve. Moja ćerka je centar mog života i to je tako. Želim samo Kruni da kažem da je tata voli najviše na svetu – pobesneo je Janjuš.

– Kako komentarišeš poređenje Majine trudnoće sa Anelinom? – upitao je Jovan.

– Odnos sa Majom nije bio dobar i to neću ni da komentarišem. Ja Aneli stvarno volim i sa njom sam ovakve stvari planirao – istakao je Janjuš.

– Je l’ još uvek misliš da je Aneli volela više Asmina nego tebe? – upitao je Jovan.

– Ne mogu da kažem da ne mislim da je ona njega volela, sigurno je to bila ljubav s njene strane i to je tako. Ne mogu da kažem da mislim da ga voli i sad, ali opet ne znam kakvo je stanje u njenoj glavi – kazao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte ispod: