Home Zanimljivosti KAMERA UHVATILA VELIKO PRIZNANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Nakon ovog saznanja više ništa neće...

KAMERA UHVATILA VELIKO PRIZNANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Nakon ovog saznanja više ništa neće biti isto…

28277
0
Anita Stanojlovic, Stanislav Krofak,
Anita Stanojlovic, Stanislav Krofak,

Nakon ovog saznanja više ništa neće biti isto…

Popularna zadrugarka je veći deo svog života provela u rijalitiju, stoga su mnogi svedoci njenog čitavog emotivnog života. Međutim, nije da baš svi i prate Majin emotivni život, te im mnoge stvari promaknu, ali su sada te stvari postale mnogo jasnije.

U toku popularne emisije “Gledanje snimaka” takmičari “Elite” su imali priliku da pogledaju video klip u kom Stanislav Krofak razgovara sa Lepim Mićom o Maji Marinković.

Nakon pokazanog priloga, Milan Milošević dao je reč Maji da prokomentariše snimak koji je pogledala:

– Mislim da je između Stanislava i mene sve ispričano i ja i dalje mislim da je on mene tipovao, pikirao, ali meni kroz razgovor kad je znao ko su ljudi, hteo ili ne – tebi iskoči moj klip. Miona je rekla da su zajedno gledali mene na zimovanju. Znači, on je znao ko sam ja i kad je bio taj stori. On što potencira za or*lni, on je preko toga meni već prešao. Jedina situacija koja može da bude katastrofalna gde smatram da sam se ogrešila i rekla za odnose u toaletu, to smatram greškom. Ja nisam slagala, ali nisam trebala da to kažem. On dobro zna da ja nikad ne bih iznela neke stvari, kao što on zna neke moje stvari, kao što znam da ne bi izneo. Ja sam bila u svađi sa njim, bila sam ljuta i ovde se snima sve 24 sata. To iz toaleta nije sigurno katastrofalnije od onoga iz hotela. Ja nikome ne teram inat, bila sam sama devet meseci, nije mi trebala veza tri meseca pred kraj. Nisam folirala i sve sam radila iskreno – pričala je Maja.

– Imao sam jutros priliku da slušam kako je Slađa, Milena i Anita pričaju o tvojoj akciji sa Zvezdanom na bazenu pred Stanislavom – rekao je Milan Milošević.

– To nije bila akcija sa Zvezdanom, nego priča za Marka Markovića – pravdala se Slađa.

– Je l’ bila poenta da Stanislav čuje? – pitao je voditelj.

– Sve sam radila transparentno. Ne znam čemu potreba da se priča o tim stvarima. Ja ne znam da li je to Stanislav čuo? Eto koliko one mene vole – poručila je Marinkovićeva.

– Pričale smo da je Maja blizu Uroša, a Jovana joj je drugarica, kako se Stanislav prvo sviđao Slađi, a ja sam rekla da sam je prošle godine šminkala, a da je ona smuvala Marka – objašnjavala je Anita.