Home Zanimljivosti MALI ŽELJKO DOŠAO DO BELE KUĆE: Miljana plače na sav glas –...

MALI ŽELJKO DOŠAO DO BELE KUĆE: Miljana plače na sav glas – Ivan Marinković želi dete zba sebe… (VIDEO)

20970
0
Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

Ivan Marinković želi dete zba sebe…

Ona je počela da plače nakon što je javno izloženo sve o odnosu sa Ivanom i starateljstvom.

U popularnom rijaliti programu “Elita”, Miljana Kulić je otvorila dušu pred svojim cimerima i publikom, iznoseći duboke emocije i iskrene misli o svojim bivšim partnerima.

Emotivna scena zahvatila je atmosferu dok je Miljana Kulić, suznih očiju, govorila o Ivanu Marinkoviću, ocu svog deteta, kao i o svom odnosu sa Urošem Stanićem, jednim od nominovanih učesnika.

Miljana nije štedela reči kada je opisivala Uroša Stanića, ističući ga kao jednog od najskandaloznijih igrača koje je upoznala.

– Nikad nije uvredio porodicu – rekla je Miljana, dodajući da je Uroš doživeo mnoga poniženja tokom boravka u rijalitiju.

Osim toga, Miljana se osvrnula na svoj odnos sa Ivanom Marinkovićem, ističući kako je bila zaljubljena u njega i kako je njihova veza rezultirala njenom prvom trudnoćom. Međutim, sada je Miljana iznela tvrdnje da se Ivan promenio i da je postao “skot”, optužujući ga da igra na kartu žrtve i da namerno povređuje njihovog sina.

Nakon Miljaninih reči, Ivan Marinković nije ostao nem, već je odgovorio na optužbe ističući da će se potruditi da njihov sin bude kod njega, tvrdeći da Miljana ne može da brine o detetu zbog svojih navodnih problema.

Ova emotivna ispovest Miljane Kulić otkrila je nove detalje o odnosima i očinstvu u okviru “Elite”, dok su gledaoci ostali zaprepašćeni snagom i iskrenošću njenih reči.

Tema starateljstva nad malim Željkom ponovo je došla do Bele kuće, a kakav će njen krajnji ishod biti, ostaje da sačekamo i ispratimo.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: