Home Zanimljivosti “MISLIM DA NEĆE RODITI DETE”: Janjuš priredio novu scenu trudnoj Aneli Ahmić…...

“MISLIM DA NEĆE RODITI DETE”: Janjuš priredio novu scenu trudnoj Aneli Ahmić… (VIDEO)

952
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Janjuš priredio novu scenu trudnoj Aneli Ahmić…

Zadrugari budnim okom posmatraju svaki potez Aneli i Janjuša. Nadaju se da će se njihov odnos popraviti i da će ih dete ujediniti.

Lepi Mića i Milena Kačavenda su komentarisali ljubavne odnose u Beloj kući. Kuma je ubeđena da porodica Mione Jovanović nikada neće prihvatiti Nenada Aleksića Ša za zeta.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se ponovo posvađali, a Mića i Milena su prokomentarisali njihov odnos:

– Roditelji da prihvate vezu, pa nema šanse, ne bih ja prva da mi je ćerka. Užas. Janjuš i Aneli opet noćas, on nije ni nominovao – pričala je Milena.

– Ako je ona najgora šta će sa njom? – pitao je Mića.

– Ja ovo nikad nisam videla. Šta misliš da će do kraja da bude sa njima? Je l’ će ona da rodi dete? – dodala je Kačavenda.

– Mislim da neće. On neće da ga osude. Oni ne rade osnovne stvari i ne rešavaju osnovne probleme. Ako žele dete, okej, ali onda da se ne svađaju. Prekinu kontakt i gura trudnoću. Oni vežu usko vezu sa detetom, a onda kad se posvađaju šta će mu to – pričao je Mića.

Janjuševa reakcija na trudnoću

Podsećamo, Janjuš je jecao na sav glas, a zadrugari su pokušali da ga uteše. On se plaši kako će reagovati njegova ćerka Kruna na činjenicu da će Janjuš dobiti još jedno dete. Njemu je ćerka centar sveta i strahuje da li će ona razumeti situaciju u kojoj se našao.

Kada je Aneli uradila test za trudnoću i dobila pozitivan rezultat, Janjuš je zahtevao da ponovi test. On se razbesneo i rekao da ne veruje da je to istina. Kada je ponovo utvrdila da je u drugom stanju, on je spustio loptu i rekao joj da će biti uz nju i da treba da rodi dete.

Anelina porodica je rekla da će prihvatiti dete, ali da ne žele ni da čuju za Janjuša zbog svih uvreda koje je izrekao na njen račun tokom svađa. Košarkaš je tokom jednog izlaganja poručio Anelinoj porodici da želi da obavi razgovor sa njima i da im objasni neke svoje reakcije.

Detaljnije pogledajte u nastavku: