Home Zanimljivosti NAKON VESTI DA ĆE POSTATI TATA: Janjuš se obratio svojoj ćerki Kruni...

NAKON VESTI DA ĆE POSTATI TATA: Janjuš se obratio svojoj ćerki Kruni direktno u programu… (VIDEO)

380
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuš se obratio svojoj ćerki Kruni direktno u programu…

Vest da će po drugi put postati otac Janjuša je potpuno šokirala. Posle stanja šoka koji je trajao neprijatno dugo, bivši košarkaš obelodanio je svoje planove sa bosanskohercegovačkom starletom.

Pitanje koje se često postavlja među publikom i gledaocima najgledanijeg rijaliti programa jeste pitanje njegove ćerke koju je zapostavio tokom učešća u “Eliti”.

Ni novinari nisu ostali imuni na glas naroda, te je Jovan Ilić postavio pitanje koje su mnogi očekivali.

– Ona je sad u drugom stanju i ja ću stati uz nju. Normalna je stvar to. Nema više drugih solucija. Nisam otac njenom detetu i pored toga što ću biti tu za to dete. Kad je reč o izboru partnera, ni ja nemam pravo na to da se mešam s kim će moja bivša žena biti, osim da bude dobar prema našem detetu. Njen bivši suprug ima svoj život i treba time da se vodi. On treba da viša svoje dete – kazao je Janjuš.

– Je l’ se bojiš da taj odnos nije u potpunosti načisto? – upitao je Joca.

– Bojim se. Ja sam ovde najviše svađa imao zbog tog drugog odnosa. Kako da ne budem nervozan, kad mi je to u glavi – kazao je Janjuš.

– Je l’ se bojiš možđa da upravo to ne naruši vaš odnos? – upitao je Jovan.

– Dešavalo se da sam se brinuo, ali sada ne mislim tako. Moram samo da kažem da svako dete treba da živi sa majkom, osim ako majka nije normalna, a Aneli je sposobna da se brine o detetu – rekao je Janjuš.

– Da li te ne zanima šta će tvoja bivša supruga Ema reći o tvom odnosu sa Aneli? – upitao je Jovan.

– Šta koga zanima?! Mi imamo dete, ali ne treba da misli o Aneli i meni, nego o Kruni i kako će ona reagovati. Ja sam taj koji ćerki mora da objadni sve. Moja ćerka je centar mog života i to je tako. Želim samo Kruni da kažem da je tata voli najviše na svetu – kazao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: