Home Zanimljivosti NAPOLJU ĆE TRAŽITI ZABRANU PRILASKA: Anita uplašena za svoju bezbednost – Odlučila...

NAPOLJU ĆE TRAŽITI ZABRANU PRILASKA: Anita uplašena za svoju bezbednost – Odlučila se na drastičnu meru… (VIDEO)

253
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Odlučila se na drastičnu meru…

Osvanuli novi detalji, Stanojlovićeva priznala šta ne prestaje da je muči.

Voditeljka Ivana Šopić je u emisiji najavila video klip na kom su učesnici “Elite” imali priliku da vide razgovor Anđela Rankovića i njegove devojke Anite Stanojlović o njihovim sukobima.

Oni su ovom prilikom otvoreno progovorili i o njihovom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom.

– Konkretno za nepravdu o kojoj Matora priča. Govori se ovde o velikoj nepravdi i kako se ona bori protiv nepravde. Anitina izdaja, ona je osuđena za to, svi su to videli i osudili, tu ne može da bude nepravda, jedina je nepravda je ako je nešto prošlo bez ikakve kazne ili osude. A kada Matora priča da se ovde bori protiv nepravde, meni je onda jasno da Matoroj smeta da se o Aniti priča lepo, da je narod hvali, da imamo ankete, da se Anita promenila i sve to…Dakle, sve joj je to nepravda. Više je boli što se o nama priča lepo, kakav si ti onda čovek kada ti je to nepravda, a kažeš da si srećna?! Rekla si da bi joj to oprostila i da bi se pomirila i ti bi najviše želela da smo u kanalu i da svi pričaju loše o njoj – rekao je Anđelo.

– Ja opet slušam laži, a ono što mi je poslednje ostalo je da sam radila u prethodnim odnosima. On misli na odnos sa Sanjom, to je bilo nedovršeno, iako smo nastavile zajedno u tom smislu. Moj i Anitin odnos se završio, ne planiram da je proganjam. Kada kažem nepravda, ne mislim na prevaru, mislim na stvari koje su se dešavale večeras, a to je kada iznosi laži koje joj je rekao neko ko je meni blizak. Jesam patila, jeste mi bilo teško, nisam pristajala na razgovor, jer sam sumnjala da ću opet da izvisim… Druga stvar, ako imam taj žar, kako sam onda radila svadbu iz inata i marketinga?! Treća stvar, – rekla je Matora.

– Ti si pričala da nije istina to za tvoju prijateljicu i za videozapis, a večeras si potvrdila, a pričaš da je to nepravda i laž – rekao je Anđelo.

– Ako misli da ću da je proganjam i da ću želeti da je vratim, zarad čega?! Anita je rekla da ću da pozovem policiju, da ću nešto da joj uradim, to je apsolutna glupost – rekla je Matora.

– Tražiće zabranu prilaska jer je pretila – rekao je Ranković.

– Tražiću jer je spominjala rampu, tako da zabranu prilaska tražim. Rekla je da će je**ti mater svima koji su bili upleteni u ovo – rekla je Anita.

– Vezano je za to da vidim ko mi je radio o glavi zajedno sa njom, da vidim o mojoj porodici pošto je ona pričala da ja moje ne viđam. Mislim da mi je izbrisano sve iz telefona, ako budem mogla da vratim, vratiću…Anita me je u tom trenutku varala, sigurna sam u to, znala je da ulazimo ovde i onda je kupila samo informacije – rekla je Matora.

– U 20 dana su potrošene 50.000 evra. Njena mama je otišla u prodavnicu, nije imala čime da plati… Ona je zvala Erminu na svadbu da ne bi iznosila stvari koje ja znam – rekla je Anita.

– Nije istina…Zvala sam Erminu da se vidimo, pitala sam da li je istina ono što su mi preneli Marko i Tamara u stanu, rekla mi je da je bila besna i prešli smo preko toga. Više si se čula sa Erminom, zvala si je majkom, posle svega smo se našle i izmirile – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu: