Home Zanimljivosti “SVE VIŠE ŽALI ZA MIONOM”: Nakon raskida sa Majom – Narod konačno...

“SVE VIŠE ŽALI ZA MIONOM”: Nakon raskida sa Majom – Narod konačno čuo istinu… (VIDEO)

13011
0
Stanislav Krofak,
Stanislav Krofak,

Narod konačno čuo istinu…

Stanislav je nakon dugotrajnih spekulacija odlučio da ustane i iznese svoje mišljenje o odnosu sa Majom, ali i sa svojom bivšom devojkom sa kojom je vreme provodio van rijalitija, Mionom Jovanović.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivanu Marinkoviću da prokomentariše klip koji su gledali gde Stanislav Krofak priča o Maji Marinković.

Ivan je izneo svoje sumnje o Stanislavovom cilju ulaska u rijaliti, a zatim je i sam Krofak ustao kako bi prekinuo ćutnju:

– Stanislav tek sad žali za Mionom. Što si bliži kraju rijalitija nadao si se da će nešto da se desi, a sve ove situacije će da dobiju svoj epilog. Meni Stanislav izgleda kao izduvani balon, on prebacuje na to da ga je Maja izdala – komentarisao je Ivan Marinković.

– Ja sam rekao svoje neću da budem ni sa Majom, ni sa Mionom nikad u životu. Ne mogu više da se ponavljam, znam šta osećam. Svaka me je izdala na svoj način i to je završena priča – poručio je Krofak.

Podsetimo, Stanislav je otvoreno ponižavao Maju, iznoseći privatne detalje o njihovom odnosu. Ovakvo ponašanje izazvalo je burne reakcije gledalaca.

Maja je nakon toga optužila Stanislava da ju je koristio za pažnju i popularnost u šouu, te da je sve vreme glumio ljubav.

Nakon raskida, Maja je javno ispoljila bes i frustraciju, optužujući Stanislava za razne stvari, uključujući laži i manipulaciju​.

Raskid je izazvao veliko interesovanje medija i fanova rijalitija. Ubrzo nakon toga, oboje su nastavili sa učešćem u šou, ali sa znatno zategnutijim odnosima.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: