Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ KOLABIRALA NA SRED ELITE: Trudnica se samo iznenada počela nekontrolisano...

ANELI AHMIĆ KOLABIRALA NA SRED ELITE: Trudnica se samo iznenada počela nekontrolisano da trese…

1082
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Trudnica se samo iznenada počela nekontrolisano da trese…

Nakon vesti o prinovi koju iščekuju, apsolutno ništa nije isto za bosanskohercegovačku starletu i bivšeg košarkaša. More ih svakojaki problemi i situacije koje ih očekukju u spoljnom svetu, a to se odražava na zdravlje trudnice.

Trudna Aneli Ahmić suočila se sa ozbiljnim problemima, a kao oslonac u njenim trenucima bola poslužio je Nenad Aleksić Ša, koji je pažljivo slušao njene teškoće sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli je Nenadu iskreno govorila o svom lošem psihičkom stanju, ističući da su joj se zbog drame sa Janjuševićem pojačali tikovi.

Mnogi su primetili da se sve vreme tresla i nervozno kretala napred nazad, što je izazvalo zabrinutost za njeno zdravlje, posebno zbog trudnoće.

– Puna sam tikova, psihički sam loše! Loše sam! – ponavljala je Aneli Ahmić, dok je stalno drhtala i nervozno se kretala.

– Potpuno te razumem! Evo, ja te razumem, ne znam kome je teže nego tebi, ali potpuno te razumem, ako ti išta znači – rekao je Ša, pokušavajući da je umiri, iako bez uspeha.

Nenad je dao sve od sebe da je smiri, ali nije uspeo. Ostaje da se vidi da li će Aneli Ahmić uspeti da stabilizuje svoje stanje. U razgovoru sa voditeljkom Mašom, Aneli je šokirala sve kada je priznala da razmišlja o tome da li da zadrži trudnoću ili da se odluči za prekid trudnoće.

– Da li planiraš da zadržiš bebu? – upitala je voditeljka.

– Non stop razmišljam, kalkulišem… Ne mogu ništa konkretno da kažem. Meni je sada samo Nora u glavi i kada pomislim na bebu, naravno da bi me sprečila u onome što sam planirala sa Norom. Još nisam donela nikakvu odluku… Janjuš je danas opet rekao Lakiću, pokušao je da se izvuče, priča neku drugu priču, da se ograđuje. Znam da od ovoga neće biti ništa. Dobro ću razmisliti o svemu, želim da se posvetim svom detetu, i mislim da Janjuš nije dobar čovek. Kada smo u krevetu, počinje da plače, ali suza nema, mislim da je veliki glumac – rekla je Ahmićeva.