Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ RAZMIŠLJA DA LI ĆE DA RODI DETE: Njeno priznanje ostavilo...

ANELI AHMIĆ RAZMIŠLJA DA LI ĆE DA RODI DETE: Njeno priznanje ostavilo sve bez teksta… (VIDEO)

252
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Njeno priznanje ostavilo sve bez teksta…

Ahmićeva nakon svega otvorila dušu i otkrila o čemu ne prestaje da razmišlja.

Nakon odgledanog priloga odnosa Marka Janjuševića Janjuša i trudne Aneli Ahmić, ova učesnica “Elite” je stigla u “Šiša bar” kod voditeljke Maše Mihailović.

Ona je tom prilikom progovorila o trudnoći i njihovom odnosu:

– Mislim da ne može ništa da se promeni, saznali smo za bebu, pa se ništa nije promenilo. On se, po meni ne menja, sve u suštini lažem ja sebe, možda i on sebe, ne znam. Ja smatram da ništa loše ne radim – rekla je Aneli.

– Šta ti on konkretno zamera – pitala je voditeljka.

– Njemu nije bilo dobro juče kada sam krenula da nominujem, počeo je da dobacuje, a pre toga je sve bilo normalno. Počeo je da vređa i svašta da govori. Rekao je: “Je**ću ti ja majku, krv ćeš ovde prop**šati”, Lakić mi je rekao da ću kao kada vidim probleme, da krv i to…Loše je i to. Ja sam to shvatila u tom momentu kao da će mi on je**ti mater…Njemu je tovarenje na kičmu je da te vređa, to je ono čega se ja plašim. Ne mogu da budem otvorena, koliko mogu s Drvetom na primer, ali kada meni dođe Darko i postavi mi pitanje. Ja sada razmišljam kako će meni neko da postavi pitanje, a onda će on da skoči na mene. Meni te njegove reakcije jako smetaju. Juče u rehabu ležimo, raspravljamo se i onda on dođe i zagrli me, ja mu govorim da nije u pravu. Nije u redu da se on brčka tamo, a nebitno da li je Maja tamo ili sve to. On bi izludeo da ja tako. On je meni govorio da se nikada tu nisu poljubili, onda sam ja videla klip za Novu godinu. Nikada nisam gledala njihove ljubavne klipove, ja sam gledala te njihove tuče. Kaže mi Slađa: “Možda je više i nju voleo, nego tebe”, naravno da me poljulja. Kada dobije ovde pitanje da su bili u vezi i nešto, ne negira to, a meni je govorio: “Kakva veza?”, što se ne digne?! – rekla je Aneli.

– Šta misliš, da li je Maja negde u pravu, kako je pričala – pitala je voditeljka.

– Ona je meni nekoliko puta pokazivala da laže, možda čak i pre tri dana, govori mi da je lud. Kao da me upozorava, govorila mi je kao da je sve isto kao sa njom radio…Naravno da se ja plašim, ne plašim se generalno, ne znam šta mene više može pogoditi u životu. Ne mogu ja da završim kao Maja što ja ne odlučim sama, ali znam da će se desiti kad-tad da ću ostati sama – rekla je Aneli.

– Je l’ planiraš da zadržiš bebu – pitala je voditeljka.

– Non-stop razmišljam, kalkulišem… Ne mogu ništa konkretno da ti kažem, meni je samo Nora sada u glavi, kada pomislim na to, naravno da bi me ta beba sprečila u onome što sam planirala sa Norom. Ništa nisam donela kao odluku… On je danas opet Lakiću rekao, pokušao je da ne ide, vidim da se već vadi, da priča neku drugu priču, da se ograđuje. Ja znam da ništa od ovoga neće biti, ja ću dobro da razmislim o svemu, želim da se posvetim svom detetu, mislim da Janjuš nije dobar čovek generalno. Kada smo u krevetu, krene da plače, suza nema, mislim da je veliki glumac – rekla je Ahmićeva.

Detaljnije pogledajte u videu: