Home Zanimljivosti JANJUŠ KUKA NA SAV GLAS: U spoljnom svetu problem sa ćerkom Krunom…...

JANJUŠ KUKA NA SAV GLAS: U spoljnom svetu problem sa ćerkom Krunom… (VIDEO)

687
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

U spoljnom svetu problem sa ćerkom Krunom…

Janjuš je otkrio da ga čeka problem i da će na fin i smiren način morati da joj objasni sve što se desilo.

U “Elitu” je ušla voditeljka Maša Mihajlović koja je sa učesnicima u šiša baru razgovarala o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Na red je došao Marko Janjušević Janjuš koji se našao u jeku medijske pažnje, nakon javnog objavljivanja vesti o trudnoći Aneli Ahmić.

– Kako si – pitala je voditeljka.

– Kako bi da budem, trudim se da budem koliko toliko okej i da skupim snage da ovo izdržim. Mislim da nema popravke i nikakvog rešenja, ne znam kuda ovo vodi, ja se pitam šta i kako. Sinoć me je uhvatilo preko svega, stiglo me je opet sve, danas sam se probudio da malo dođem sebi, malo taj bazen, da skrenem misli – rekao je Janjuš.

– Šta ti je na duši – pitala je voditeljka.

– Na duši mi je da sam jako nesrećan trenutno, ma sve. Ne znam šta je, da je ovde dobro pa i da ne razmišljaš, a ovako ovde nije dobro…Sve se to skupi, sve je to loše. Neko ko je u drugom stanju, prolazi pored tebe, ne pričaš, a kad pogledaš situaciju i bolje je, a da te pita neko da li je to normalno, naravno da nije. Juče mi je rekla da se seli tamo i da joj se ne obraćam – rekao je on.

– Je l’ se kaješ što ste se previše opustili – pitala je voditeljka.

– Od kajanja nemam ništa, šta ti vredi kada se već desilo?! Ako se kaješ, možeš samo da razmišljaš, da razmišljaš trezveno, svako normalan će da kaže da je bolje da se to nije desilo. Iz ovog ugla se kajem što nismo pazili, ali ne vredi ti ništa. Rekao sam sve, moja odluka je da sve što bude trebalo, imaće moj broj telefona, sve prihvatam i naravno da sam neko ko u životu ne bih mogao da ne budem u kontaktu i da se ne posveti svom detetu… Jedan od najvećih problema je da kažem Kruni šta se desilo i šta će se dešavati – rekao je Janjuš.

– Šta ćeš joj reći, kako ćeš joj objasniti – pitala je voditeljka.

– Da tata čeka dete s drugom ženom i da sve što je između nas bilo, da se ništa neće promeniti, da ću i dalje da je volim najviše na svetu i da će ona kroz odrastanje shvatiti šta se desilo – dodao je Janjuš.

– Šta misliš kako tvoja bivša žena reaguje – pitala je voditeljka.

– Iskreno da ti kažem, to su jako teške stvari, moraš razgovarati, a neko ne može odlučivati o tvom životu. Ona je neko ko je meni jako bitan u životu, majka mog deteta. Ona je ta koja vaspitava moju ćerku i vodi je na pravi put – rekao je Janjuš.

– Aneli ne krije da sve više i više, Majina priča kada ste bili u ovoj situaciji, da joj veruje – rekla je voditeljka.

– Mene taj odnos ne intresuje, zato je takva odluka bila, jer ja da živim u problemima ceo život, ne pada mi na pamet. E sada, može da bude sa ovom, ali ne mora i da znači. Šta će pričati?! Da mene prave monstrumom?! Ja sam jasno i glasno rekao da želim sa Aneli, sa drugom stranom nisam želeo – rekao je Janjušević.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: