Home Zanimljivosti MARKO ĐEDOVIĆ DOBIO NOVU TITULU: Saopštena zvanična odluka – Od sada se...

MARKO ĐEDOVIĆ DOBIO NOVU TITULU: Saopštena zvanična odluka – Od sada se za njega sve menja u rijalitiju… (VIDEO)

1241
0
Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Od sada se za njega sve menja u rijalitiju…

Sledi pakao jer on nema dlake na jeziku i učiniće sve da rijaliti bude gledaocima što zanimljiviji. Sudbina zadrugara je narednih dana u njegovim rukama.

Uroš Stanić, Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo i Snežana Kušadasi su se borili za opstanak u Beloj kući. Publika je najmanju podršku dala Sneži i ona je zauvek izbačena iz rijalitija.

Snežu je u studiju dočekala voditeljka Ana Radulović. Zadrugarka je sumirala utiske o svom učešću u rijalitiju, a onda je imala zadatak da napiše pismo kojim je imenovala novog vođu.

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće i saopštio je odluku izbačene zadrugarke. Nakon što su se takmičari okupili oko crnog stola, Anita Stanojlović je pročitala pismo:

– Sve što bih ti rekla, sve sam i znaš, jer kada pogledi govore reči nisu potrebne, srce čekam te. Novi vođa je najboilja osoba koju sam srela do sada, naravno Marko Đedović – pročitala je Anita dok su se takmičari smejali.

Zaduženja Marka Đedovića kao vođe

Đedović važi za zadrugara koji nema dlake na jeziku i ko uvek saspe u lice cimerima šta misli o njima. Ne libi se da prokomentariše bilo koju temu.

Narednih dana će zadrugari morati da slušaju njegova naređenja, a on će morati da čita svako pismo koje Veliki šef bude poslao na adresu Bele kuće. Zadrugari šuškaju da do kraja rijalitija ima samo mesec dana, a on će učiniti sve da gledaocima “Elite” taj period bude što interesantniji.

Detaljnije pogledajte u nastavku: