Home Zanimljivosti “PREPLAŠEN ZBOG SUSRETA SA ENOM”: Janjuš u panici i izbezumljeno hoda po...

“PREPLAŠEN ZBOG SUSRETA SA ENOM”: Janjuš u panici i izbezumljeno hoda po imanju… (VIDEO)

297
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuš u panici i izbezumljeno hoda po imanju…

Marko Janjušević nije spreman da postane po drugi put otac, smatra kuma nacionale. A Aneli je upozorena da je ne ponese rijaliti.

Milena Kačavenda je došla u Šiša bar kako bi obavila intervju.

Kačavenda je poznata po svom brzom jeziku i elokventnosti, te je mnoge zanimalo kako Milena komentariše aktuelna dešavanja u kući, posebno trudnoću Aneli Ahmić i reakciju Marka Janjuševića Janjuša.

Ona je progovorila o sukobu Janjuša i Aneli koji ne prestaju iako je sve izgledalo da se promenili otkada je Ahmićeva saznala da je trudna.

– Na kratko sam popričala sa Janjušem pošto je bio pored kreveta, a to su gledaoci verovatno imali prilike da vide. Jasno je da su oboje u panaci zbog izlaska. Međutim, mislim da Janjuš definitivno nije načisto. Nije spreman. Ovo ga je zateklo. To mi je i rekao, znaš ja prvo moram da vidim sa ženom šta ću. Biće njemu čupavo. Mislim da je u panici. Iskreno, mislim da je Mića u pravu, nisu rešili ključne stvari. Ja sam Aneli rekla da ne dozvoli da je ponese rijaliti i da mora dobro da ramisli. Ipak, ima 35 godina i jedno dete kod kuće. Mora da razmišlja. Da su mladi bila bi druga priča. Mliica i Terza su mi jasni, oni su mladi, prvo dete, pa štagod da se desi, desiće se. Janjuš u velikoj panici. On se najviše plaši susreta sa Enom – započela je Kačavenda.

– Priča se po kući da je on išao prošle godine na pomirenje sa suprugom. Janjuš je u prošloj sezoni bio sam i posle toga išao kod nje i da su se oni izmirili. Tako se priča. Ne znam. Ja ga nikad nisam pitala niti je on to ikad pominjao. Verujem da će napolju biti žestoko. Ispostavilo se da će on uvek kada izađe iz rijalitija da bude sa svojom suprugom – nastavila je Milena.

– Njemu kada se desilo ono što mu se desilo, njega je dočekala bivša supruga. Nisu tu čista posla. A Aenli mi se čini ograničenom. Ona ide po kući, traži savete od ljudi. Vidim da bi htela da se čuje sa sestrom i majkom, ali ne razume da odluku mora da donese sama – rekla je Milena.

Detaljnije u nastavku: