Home Zanimljivosti URADILI SU TO ANITI IZA LEĐA: Pršte od ljubavi – Bacili bubice...

URADILI SU TO ANITI IZA LEĐA: Pršte od ljubavi – Bacili bubice i zalepili se uz vrata… (VIDEO)

685
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Bacili bubice i zalepili se uz vrata…

Nije nikakva novost to da se Anđelo Ranković i Anita Stanojlović ne podnose sa Bojanom Pavlović. Stoga, peckanja i svađe koje se dešavaju nisu ništa neuobičajeno.

Međutim, Bojana je nedavno optužila Anđela da gaji simpatije prema Marku Đedoviću, te da mu je zbog toga veza sa mladom Kruševljankom na tankom ledu.

Prva reakcija na ovo bila je šok, zatim neverica, a kasnije i revolt, posebno kod novinara i nekadašnjeg člana produkcije. Da bi sumirali utiske Marko i Milena Kačavenda su se povukli u prostorije hotela kako bi prokomentarisali sve u svom maniru.

– Ovde može svašta da se priča, puj pike ne važi, mogu da pričaju šta god hoće. Okači mačku o rep. Nedeljama se unazad ta priča gura – rekao je Marko kratko.

Međutim, na mrežama se pojavio snimak koji je ponovo podgrejao ove priče. Na snimku se mogu videti Anđelo i Marko sami u sobi u opuštenom razgovoru. Anđelova devojka, Anita Stanojlović je u tom vremenskom periodu bila zauzeta tuširanjem.

– Jedva su čekali da Anita ode u kupatilo da bi se oni bez bubica muvali. Ovako je trajalo više od 40 minuta – stoji u opisu na jednom profilu društvene mreže Instagram.

– “Ovo je iskrena ljubav kakva crna Anita”, “I onda nek neko kaže da su sve ljubavi u rijalitiju fejk! Pa ovdje pršti sve! Eh, da se Anita jednom napije na žurci pa da kaze ono što stvarno misli o njima… a sigurno misli što i mi… samo je treba malo potaknuti… možda je Đedovic rekao Aniti pusti nas da se muvamo a tebi ćemo dati prvo mesto”, “Njih dvojica pršte od ljubavi! Anita nek im bude kuma”, “Užas, i to obojica bacili bubice i onda se zalepili za vrata i ćućorili” – nizali su se komentari na mreži.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!