Home VIP ALEKSANDRA OTETA IZ RIJALITIJA: David napao obezbeđenje – Hitno saopštenje produkcije… (VIDEO)

ALEKSANDRA OTETA IZ RIJALITIJA: David napao obezbeđenje – Hitno saopštenje produkcije… (VIDEO)

5600
0
David Dragojevic, Dejan Dragojevic,
David Dragojevic, Dejan Dragojevic,

Scene za nezaborav…

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Rijaliti porodice koje su definitivno obeležile celu rijaliti istoriju u Srbiji jesu Dragojevići i Subotići. Mnogi izdanaka ovih familija je prošlo rijaliti škole od Parova preko Zadruge i gledaocima doneli scene koje su često ličile na film. Doduše, neke i jesu bile izrežirane, počevši od lažne trudnoće Aleksandre Subotić, pa sve do “otmice” ove devojke iz vile Parova.

Pošto je otmica bila posebno interesantna, prisetićemo se kako je to tada izgledalo!

Aleksandra Subotić odlučila je svojevremeno da filmsi napusti rijaliti “Parovi” i jer je već zahtevala da je puste kući, a da ne mora da plati kaznu od 50.000 evra za kršenje ugovora. I kako nije našla zajednički jezik sa produkcijom, ona je rešila da iz luksuzne zemunske vile – pobegne, odnosno da bude oteta.

Kako je naš izvor blizak učesnicima navodio tada, scenario za beg je bio neverovatan, a Aleksandri je pomagala i osoba izvan vile koja se lažno predstavljala i obmanula čelnike “Hepija”.

Odmah potom je usledilo sapštenje produkcije Hepi televizije, a saopštenje vam prenosimo u celosti:

– Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice “Parova”, kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojevi ć i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

– Rijaliti nije zatvor, ovde možeda uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno – pričala je Anđela Lakićević, u emisiji „Vanredni sastanak“, u „Parovima“.

Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je učinio da Hepi televizija bude jedna od najgledanija nacionalnih telelvizija u Srbiji.

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu „Parovi“, za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu. – tvrdili su sa ove televizije.

“Aleksandra Subotić je, može se reći, još jedan učesnik, koji nije mogao da podnese slavu, koju je napravio u rijalitiju „Parovi“.

U trenutku kad je pomislila da je iznad produkcije, koja ju je, bukvalno stvorila dajući joj važnu ulogu u scenariju pete sezone, a koju je počela da kleveće i iznosi neistine, uzvraćen joj je udarac – razotkrivena je do srži, sve njene laži su bačene na dno, ka kojem se i sama, kao učesnik u očima gledalaca uputila.

Otkriveno je da je lagala Davida, fanove, mnoge, a onda nije smogla snage da prizna istinu.

Čitavu noć je plakala, vrištala, nije smela da pogleda u oči Dalilu, koju je optužila da je kriva za pobačaj, a znajući da trdunoće nije ni bilo.

Produkcija je imala i svoje viđenje incidenta i prenosimo ga u celosti:

Izvor: net

Previous articleUŽASNE SCENE: Veliki šef doneo hitnu odluku – Bilal nasrnuo na Maju kao zver… (VIDEO)
Next article“KAKAV CRNI DEJAN”: Raskrinkani Zvezdan i Aleksandra Nikolić – Haos u najavi…