Home VIP BRAK MU JE NA KLIMAVIM NOGAMA: Zvezdanova supruga poručila – Neće mu...

BRAK MU JE NA KLIMAVIM NOGAMA: Zvezdanova supruga poručila – Neće mu biti dobro kad sazna…

423
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Zvezdanova supruga poručila…

Danima se polemiše u šestoj sezoni Zadruge o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Podsetimo, Zvedana su zadrugari povezivali i sa Majom Marinković, ali su Slavnić i Marinkovićeva oštro demantovali da među njima postoji bilo šta više do samo prijateljstva.

S obzirom da se “digla prašina” o navodnim pogledima i dodirima sa Aleksandrom Nikolić, devojkom Dejana Dragojevića, koji je pobedio prošle sezone, novinari su kontaktirali suprugu Zvezdana Slavnića, te je ona ekskluzivno prokomentarisala aktuelna dešavanja vezano za Zvezdana.

Dostojanstveno je navela da je ona, stub porodice, te da sa visine gleda rijaliti program, budući da je svesna sebe i svoje vrednosti.

– Kako se ne izjašnjavam po pitanju Zvezdanovog učešća u Zadruzi 6 osim kad sam na samom početku dala samo vašem portalu izjavu napraviću izuzetak ovaj put i reći svoje mišljenje.

– Zvezdanovo učešće mi se dopada po pitanju svih tema u pomenutom šouprogramu ali veliki akcenat stavljam na njegovo ponašanje i odnosa sa ženama koje su unutra. Smatram da jedan čovek koji ima 46 godina ne bi sebi smeo da dozvoli da ima takav način ni priče ni ponašanja i iskreno, šokirana sam. Kada imaš stav u odnosu, ne može da se dogodi nikakva priča a svedoci smo da se njemu to već često dešava. Ja ovo mišljenje nemam od pre 2 dana imam ga već duže vreme.Videćemo šta će sve ovo doneti njemu a šta mu uzeti .

– U svakom slučaju malo je reći da je ovo ispravno ponašanje oženjenog čoveka. Ali kako bi rekli zadrugari da poentiram “Ne radiš ništa, a zapravo radiš sve” – rekla je Zvezdanova supruga.

Novinari su onda upitali Anu da li njegovo dosadašnje ponašanje i učešće može ugroziti odnos sa njom i samim tim i njihov brak:

– A šta biste vi uradili na mom mestu? Ja sam stub koji održava da se sve ne raspadne i on to zna. On vrlo dobro zna ko sam ja – rekla je Ana, a na pitanje da dobije poziv sa Zvezdanom, Slavnićeva supruga je rekla:

– Mislim da mu ne bi bilo ni malo prijatno kada bi 5 miliona ljudi čulo šta ja imam da mu poručim – zaključila je Ana.

Izvor: net

Previous article“AKO BUDE ŽENSKO ZVAĆE SE LJUBICA”: Javno progovorili o trudnoći – Kamera sve uhvatila… (VIDEO)
Next articleU ZADRUZI SLAVILA BAJRAM: Otišla u pravoslavnu svetinju i priznanjem dirnula sve… (VIDEO)