Home VIP OTKRIVENO U KAKVOM SU ODNOSU BILAL I SARA: Sve obelodanila – Razočarana...

OTKRIVENO U KAKVOM SU ODNOSU BILAL I SARA: Sve obelodanila – Razočarana u Brajlovića zbog laži…

1732
0
Sara Reljic, Bilal Brajlovic,
Sara Reljic, Bilal Brajlovic,

Šokirana njegovim ponašanjem…

Na velelepnom imanju u Šimanovcima, odvilo se momačko i devojačko veče Maje Marinković i Bilala Brajlovića, koji će na ludi kamen i sudbonosno “da” pred matičarem izgovoriti u nedelju.

Tom prilikom, pevačica i “Pinkova zvezda”, Sara Reljić, bila je zadužena za atmosferu na momačkoj večeri, prema kojoj se Bilal poneo jako loše, čak je došao i u sukob sa Miljanom Vračevićem, pokazivajući im, kako oni navode, da je imao odnose sa pevačicom.

Ovom prilikom, Sarina menadžerka, Ajla Mehanović i bliska prijateljica Brajlovića, oglasila se za Pink.rs povodom ove njegove izjave.

– Do sada se nisam oglašavala iako su me često spominjali u “Zadruzi”, ali sada moram zbog svoje saradnje sa Sarom Reljić kojoj sam menadžerka. Bilal mi je prijatelj, ali sam jako razočarana i šokirana njegovim ponašanjem od sinoć i time što je izjavio za Saru. Bilal nikad u životu nije sedeo sa Sarom niti se našao u istom društvu sa njom – istakla je ona na samom početku, a onda i dodala:

– Dva dana pre nego što će ući u “Zadrugu”, sedeli smo na kafi gde sam spominjala Sarin rad i kako su ljudi u diskotekama u Bosni prezadovoljni s njom, verovatno, na kontu toga je Bilal nju spominjao i tražio da Sara peva. Ovo što je izjavio je katastrofalno i vrlo ružno. Ovim je dokazao da pre svega ne poštuje moje i njegovo prijateljstvo i sve što sam uradila za njega o čemu ćemo posebno da razgovaramo kada se završi rijaliti – zaključila je Ajla.

Izvor: net