Home VIP BEBI DOL JE NOVA TAKMIČARKA ZADRUGE: Veliko iznenđenje Velikog šefa – Dobila...

BEBI DOL JE NOVA TAKMIČARKA ZADRUGE: Veliko iznenđenje Velikog šefa – Dobila posebne uslove…

288
0
Bebi Dol,
Bebi Dol,

Prelepo…

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, dobila je, kako pišu medji, ponudu da uđe u “Zadrugu”. Ako sve bude po planu, pevačica bi trebalo uskoro da se useli u Belu kuću.

Produkcija joj je ponudila odlične uslove, naročito honorar. Nekadašnja velika zvezda Jugoslavije je od 2009. pa do danas učestvovala u nekoliko takvih formata, koji su je prikazali u potpuno drugačijem svetlu.

Njoj to, po svoj prilici, i nije bilo važno, čim je po ko zna koji put pristala da uđe u rijaliti. Mada, kako pišu mediji, Bebi je na lično insistiranje postala učesnik Pinkovog projekta. Ona je, navodno, u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala sa producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Bebi Dol,
Bebi Dol,

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke.

Ona je, gostujući u jednoj emisiji “, otkrila da je imala traume nakon učešća u rijalitiju “Farma”.

– Dva meseca sam sa sekirom išla posle “Farme” po gradu, nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Rekao mi je da me razume. Danas su rijaliti programi malo drugačiji – rekla je Bebi.

Izvor: net