Home VIP DRAMA ZBOG MLAĐE SESTRE MILJANE KULIĆ: “Sa teškim povredama hitno prebačena u...

DRAMA ZBOG MLAĐE SESTRE MILJANE KULIĆ: “Sa teškim povredama hitno prebačena u bolnicu” – Marija potrešena…

6213
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Teški trenuci za jednu majku…

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”.

Pre četiri godine, Ana Kulić, maloletna sestra Miljane Kulić, bila je napadnuta u Nišu od strane dve javnosti nepoznate osobe, koje su upale u kuću u kojoj je Ana bila sa prijateljima.

Kada je čula šta se desilo njenoj tada maloletnoj ćerki, Mariji Kulić se naglo slošilo i nije mogla da prestane plakati, ali je nekako uspela da otkrije šta se zapravo dogodilo.

Marija je u izjavi saopštila da je nepoznata devojka Anu čupala, vređala, a potom i udarala pikslom u glavu zbog čega je Ana hitno prebačena u bolnicu!

– Očekujem da policija hitno reaguje, za ovo što je moje dete doživelo mora da odgovara onaj ko je kriv! – izjavila je Marija Kulić tada.

– Ona leži… Ne može da ide u školu nedelju dana, ona je mnogo iskrvarila. Ja sam sinoć htela da se onesvestim kad sam je videla… Kosa duga, sva krvava… U pitanju je krvni sud koji mnogo krvari… – u jecajima je pričala Marija.

Kako je rekla tada, Anu su napale devojka i njena majka, koje su zajedno upale u stan u kojem se nalazila Marijina maloletna ćerka!

– Nisam mogla da spavam cele noći, sekiram se što neće moći da ide u školu, a sad je kraj godine… Uskoro ima i takmičenje… Ali moglo je gore da bude… Zamislite da majka dovede dete, da uđe u kuću i da i majka viče i vrišti? I da govori sve i svašta, da psuje? Svi su bili zatečeni, niko se nije nadao. Vrata su bila otvorena, sedeli su, slušali muziku… Ja sam kasnije otišla tamo, videla sam pikslu na stolu, krvave peškire od Anine glave. Policija im je rekla da ništa ne sklanjaju dok oni ne dođu. Ovaj dečko kaže da ne zna… Odjedanput je upala sa majkom u stan i počela njemu da preti. Da li je bivša ili šta je, verovatno… Ali ne od tog kod kog su bili, nego od dečaka koji je bio tu. A oni su svi fini dečaci, kulturni, svi se bave sportom… Ana se druži sa dobrom decom, nikad se nije dešavalo da je ona u nekom problematičnom društvu… – objasnila je Marija tada.

– Oni, deca, su bili zatečeni jer se nisu nadali. Nisu ni zaključali vrata, nikog se nisu bojali… I ulaze ove dve i napadaju sve redom. Prvo su psovale njega i da ga vređaju, a posle je počela da čupa Anu, i majka i ona. Ana je sedela na trosedu, ova je skočila preko nje i udarala je pikslom u glavu – objašnjavala je Marija incident koji se dogodio.

Marija je odmah apelovala policiju da što pre reše slučaj, pošto se plašila za svoju ćerku koja je tada imala svega 16 godina, a i bila je u strahu da se ne ponovi incident.

Izvor: net

Previous articleOTAC MAJE MARINKOVIĆ PODNEO TUŽBU PROTIV VODITELJKE: Želi da odbrani čast svoje ćerke – Rešen da istera pravdu…
Next articleUKRALA TUĐEG DEČKA – KRALJICA NEMORALA: Zavela zauzetog – A tvrdi da voli Marka… (VIDEO)