Home VIP JAVNO OPTUŽIO DUŠICU JAKOVLJEVIĆ – OBJAVIO VIDEO: Voditeljka uzvratila – Opšti haos...

JAVNO OPTUŽIO DUŠICU JAKOVLJEVIĆ – OBJAVIO VIDEO: Voditeljka uzvratila – Opšti haos nastao…

397
0
Dusica Jakovljevic,
Dusica Jakovljevic,

Skandal…

Saško Nikolić udario je na Dušicu Jakovljević. Kompozitor je na svom Instagramu podelio vido klip gde je otac Bože Džonsa, Karađorđe Ristanović negativno komentarisao rijaliti u kojem je donedavno boravio njegov sin.

– Ja ću biti iskren i otvoren ja ne mogu da lažem moram biti iskren jer sam domaćin čovek roditelj sam šestoro dece imam dovoljno godina, ja ne bih poželeo ni detetu mog neprijatelja da uđe u Zadrugu. To je za mene stvarno nešto što je dno dna i nije domaćinski. Ali sam ponosan na Božu kako je izdržao da bude normalno dete – kontsatovao je Božin otac.

– Čekajte, čekajte, čekajte. Izvinite ja sam vrlo uvređena

– Zašto?

– Zbog toga što ste vi došli kao gost i kao roditelj jednog učesnika i preda mnom kao voditeljkom ovog rijalitin programa da je to što mi radimoi dno dna

– Pa imam valjda pravo na svoje mišljenje – zaključio je on.

Taj video je podelio kompozitor:

– Pijan*ura je iznenađena, a i uvređena – stoji na klipu.

Dusica Jakovljevic,
Dusica Jakovljevic,

Tim povodom kontaktirali su Dušicu:

– Molim vas recite mi ko je pomenuti gospodin? Prvi put čujem za čoveka. Svako svojim izražavanje, pa i na društvenim mrežama govori o svojoj kulturi. Ja svojim ponašanjem i dopstojanstvom koje sam i to veče pokazala u emisiji ne bih da se spuštam na nivo čoveka kojeg i ne poznajem i koji se tako izražava. Ne znam samo da li je svesta da je to što je napisao spada u internet na*ilje. Pošto su ovo dani od Aranđelovdana pa do Božićnog posta dani praštanja oprostiću mu što je to napisao i što uopšte zaključuje takve stvari o ženi koju i ne poznaje. Sve mu najbolje želim.

Izvor: net